Uşak Emniyeti'nden çıplak arama iddialarına suç duyurusu: İftiraya maruz kaldık

Uşak Emniyeti'nden çıplak arama iddialarına suç duyurusu: İftiraya maruz kaldık

Uşak İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve aralarında İl Emniyet Müdür Yardımcılarının da bulunduğu çok sayıda polis memuru, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili çıplak arama yaptıkları yönündeki iddiasının ardından İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve çok sayıda polis memuru Uşak Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulundu. 

Suç duyurusunun ardından adliye önünde polislere konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, geçmiş yıllarda terör örgütü PKK tarafından şehit edilen polisleri, Mehmetçikleri ve sivil vatandaşları anımsatarak, Allah'tan rahmet diledi.  

"İFTİRAYA MARUZ KALDINIZ"

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne iftira atıldığına dikkati  çeken Gezer, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: 

"PKK, FETÖ ne olduğunu hepimiz biliyoruz. En son iftirasına sizler maruz kaldınız. Bugün buraya geldik. Bize iftira atan bu kalleşlere, bu kan dökücü, ağzından kandan başka hiçbir şey akmayan bu müfterilere hukuk önünde adaletle mücadele etmek adına geldik. Biliyorum ki, kiminiz geceden çıktınız, kiminiz geceye geleceksiniz ama hakkımızı aramak adına bu mücadeleyi burada başlatmış olduk. Elinize emeğinize sağlık. Çok da güzel bir operasyon yapmıştınız. Tekrar tekrar her birinize teşekkür ediyorum. Onlara bu ülkede nefes aldırmayacağız. FETÖ'sü, PKK'sı kim gelirse gelsin Türk polisi burada. Devletini, bayrağını da savunacak. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Cenabı Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. "  

uask.jpg

"TÜM SÜREÇ KAYIT ALTINA ALINDI"

"Tüm işlemlerin yasalar ve mevzuata uygun olarak yapıldığından, kadın polislerin üst arama işlemleri ve nezarethane sürecini takip ettiğinden bahsettik" denilen açıklamada, "Kameralarla tüm sürecin kayıt altına alındığına, avukatlarıyla talep ettikleri zamanlarda ve ifadelerinin alınması esnasında görüşebildiklerine ve gözaltının devam ettiği dört gün boyunca da  olası baskı, işkence, kötü muamele iddialarına karşı da raporlarının alındığına yer verdik" ifadelerine yer verildi.  

GERGERLİOĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU 

Öte yandan  Gergerlioğu'nun iddiaları hakkında dün Uşak Valiliği sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlamış, iddiaların yalan olduğunu, ilgili milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını bildirmişti 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN