Usta sanatçı Kayahan'a anıt mezar yapıldı

Usta sanatçı Kayahan'a anıt mezar yapıldı

Bir yıl önce nisan ayında kaybettiğimiz büyük usta Kayahan’ın Kanlıca Mezarlığı’ndaki kabri, eşi İpek Açar’ın tasarladığı gitar ve deniz feneriyle anıtsal hale getirildi.

Usta sanatçı Kayahan’a anıtmezar yapıldı. Geçen yıl kaybettiğimiz Kayahan’ın Kanlıca Mezarlığı’ndaki kabri, eşi İpek Açar tarafından anıtsal hale getirildi. Sanatçının mezarı, müzik ve denizi simgeleyen gitar ve deniz feneriyle donatıldı.

GİTAR VE DENİZ FENERİ YAPILDI

Habertürk'ün haberine göre; Kayahan’ın ünlü “Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz” sözüne de mezarda yer verildi. Heykeltıraş Orhan Algök tarafından hazırlanan, tasarımı İpek Açar’a ait anıtmezarda yer alan gitar ve deniz feneri paslanmaz çelikten yapıldı.

16-03/25/1214857_c565cd6ac4238c0c0b6850b8e05442e9

16-03/25/1214857_9e2951bb74b556f53ec841921b1c4aa7

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN