VakıfBank’ın düşük faizli otomobil kredisinde detaylar belli oldu

VakıfBank’ın düşük faizli otomobil kredisinde detaylar belli oldu

VakıfBank’tan düşük faizli otomobil kredisi ile araç alımlarında 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor. Bunların içerisinde 3 ay ödemesiz, değişken taksitli ödeme ve son taksit balon ödemeli olarak imkânlar da tanınıyor.

VakıfBank’tan düşük faizli otomobil kredi kullanımında aylık ödeme de 60 ay vadeli sıfır ya da ikinci el araç alımlarında yüzde 1,35 olarak hesaplanıyor. VakıfBank, verdiği düşük faizli otomobil kredilerini aylık bin 309,17 TL olarak geri alıyor.

VAKIFBANK SIFIR ARAÇLAR İÇİN NE KADAR KREDİ VERİYOR?

VakıfBank, sıfır araç alımlarında; 3 ay ödemesiz, 3 ayda bir taksitli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli olarak geri ödemeli imkânla otomobil kredisi veriyor.

Fatura değeri 120 bin Türk lirasını geçen otomobillerde, bedelin 120 bin Türk lirasına kadar olan kısmı için yüzde 70, 120 bin Türk lirasının üzerinde olan kısım için yüzde 50’sine kadar kredi kullandırılıyor.

VakıfBank, fatura değeri 120 bin Türk lirası ve altında olan otomobil kredilerinin vadesi 60 ayı, fatura değeri 120 bin Türk lirasının üzerinde bulunan taşıt kredileri için de en fazla 48 ay vade seçenekleriyle taşıt kredisi kullandırıyor.

VAKIFBANK’IN İKİNCİ EL ARAÇLAR İÇİN UYGULADIĞI KREDİ FAİZLERİ NE KADAR?

Vakıfbank, ikinci el araçlar için 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, aylık eşit taksitli, son taksit balon ödemeli, 3 ayda bir taksitli, ve değişken taksitli kredi imkânı sunuyor.

Kasko değeri 120 bin Türk lirasını geçen araçlarda, bedelin 120 bin Türk lirasına kadar olan bölümü için yüzde 70, 120 bin Türk lirasının üzerinde bulunan kısım için ise yüzde 50’sine kadar VakıfBank kredi kullandırıyor.

Normal fatura değeri 120 bin Türk lirası ve altında bulunan taşıt kredilerinin vadesi 60 ayı, normal fatura değeri 120 bin Türk lirasının üstünde bulunan araç kredilerin vadesi de 48 ayı geçmiyor. Öte yandan Vakıfbank, ikinci el araç kredilerinde hayat sigortası zorunluluğu aramıyor.

SIFIR VE İKİNCİ EL ARAÇLAR İÇİN KREDİ TAKSİT ÖDEME PLANI

Örnek olarak 50 bin Türk lirası ve 60 ay vadeli bir ikinci el araçlarda yıllık faiz oranı yüzde 1,35 olarak hesaplanırken, bunun aylık ödemesi de bin 309,17 TL... İkinci el araç kredileri için 250 TL kredi tahsis ücreti, 22,75 TL taşınır rehin tesis ücreti alınıyor. Bunların efektif yıllık faiz oranı ise yüzde 21,5673 olarak hesaplandı.
ekran-resmi-2020-11-01-03-52-37.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN