‘XL sağlıksız’ diyen Uber Türkiye’de gaz kesecek

‘XL sağlıksız’ diyen Uber Türkiye’de gaz kesecek

Uber, Türkiye’de yeni dönem başlatıyor. Şirket, daha büyük araçlarla hizmet verdiği ‘XL’ uygulamasını önemli ölçüde azaltacağını duyurdu. Uber’den yapılan açıklamada “XL ile sağlıklı hizmet verilmesi mümkün olmadığından küçülerek devam edecek. Uber Türkiye’ye olan bağlılığını koruyor. Sektörle yaptığımız çalışmalarımıza ve taksi ürünümüzü aynı şekilde sunmaya devam edeceğiz” denildi.

Uber, Türkiye’deki operasyonuyla ilgili yeni bir açılıma gitti. Buna göre şirket, gelecek dönemde XL araçların sayılarını ise önemli ölçüde azaltacağını bildirdi. Yapılan açıklamada “Şu anki mevcut durum, Uber XL ürünü ile sağlıklı bir hizmet verilmesini mümkün kılmadığından, önümüzdeki dönemde Uber XL küçülerek devam edecektir. Uber Türkiye’ye olan bağlılığını korumaktadır, sektör ile yaptığımız çalışmalarımıza ve taksi ürünümüzü aynı şekilde sunmaya devam edeceğiz. Türkiye’deki şehirlerin Uber gibi yenilikçi teknolojilerin sunduğu yararlardan faydalanabilmesini sağlayan yeni çözümler bulmak için tüm yerel paydaşlarla beraber çalışmak istiyoruz” ifadesi kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN