200 milyonda bir görülen mucize onların başına geldi

200 milyonda bir görülen mucize onların başına geldi

Britanya'da bir kadın, tek yumurta üçüzlerini dünyaya getirdi. Mucize olarak görülen bu olayda anne de bebekler de oldukça sağlıklı.

Britanya'da yaşayan bir çiftin başına 200 milyonda bir görülebilecek mucize geldi. Gina Drewdney isimli kadın tek yumurtada gelişen 3 erkek çocuk dünyaya getirdi. Doktorlar doğal yolla tek yumurta üçüzlerini dünyaya getirme olasılığının 200 milyonda bir olduğunu belirtirken, genç kadının hamileliğinin de bu nedenle 'yüksek riskli' geçtiğini açıkladı.

Genelde üçüz bebeklerin tüp bebek yöntemiyle dünyaya geldiğini söyleyen doktorların söylediğine bakılırsa Drewdney çiftinin üçüzlerini özel kılan bir şey daha bulunuyor. Jaxson’ın kendi amniyotik kesesi (rahim içinde gelişen bebeğin etrafında plasenta zarlarının meydana getirdiği kese) vardı.

6 HAFTA SONRA EVLERİNE KAVUŞTULAR

Diken'de yer alan habere göre; bebeklerin anne ve babası Gina ve Craig Drewdney çifti bebeklere Jimmy, Jensen ve Jaxson isimlerini verdi. Altı hafta hastanede kalan bebekler evlerinin yolunu tuttu ve anne-babalarının bütün zamanlarına sahip oluyorlar.

DOĞUMDA 30 SAĞLIK GÖREVLİSİ YER ALDI

Çift, sezaryenle dünyaya gelen bebeklerini kucağına alıp poz vererek yerel basına konuştu. Doğuma 30 sağlık görevlisinin girdiğini anlatarak, bebeklerin 1 dakika 52 saniyede doğduğunu söylediler.

'DNA'LARI AYNI AMA KARAKTERLERİ FARKLI'

Üçünü birden emzirmenin ve uykusuzluğun zor olduğunu ancak bir o kadar da güzel bir duygu olduğunu anlatan Gina Drewdney, “Gördüğüm kadarıyla yavaş yavaş üçü de farklı karakterleri özellikleri oluşuyor. DNA’ları aynı ama karakterlerinde şimdiden farklılık görebiliyorum” dedi.

'BAŞTA İKİSİ KIZ DEDİLER'

Hamile kaldığında bir bebek sahibi olacağını düşünürken üç bebek sahibi olacaklarını öğrendiklerinde şaşırdıklarını belirten Drewdney, “Bebek sahibi olmak istedik ve kısa süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Başta iki kız bir erkek olduğunu söylediler ancak sonraki ultrasonlarda üçünün de erkek olduğunu öğrendik” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN