Bugün üç burca kötü haber var! Oğlaklar istediği satın almayı yapamayacak

Bugün üç burca kötü haber var! Oğlaklar istediği satın almayı yapamayacak

Bugün burç yorumlarına baktığımızda Oğlaklar için hayal kırıklığı olacak gelişmeler görünüyor. Uzun zamandır planladıkları satın alma artık o ürün satışta olmadığı için iptal olacak. Bu bir ev ya da otomobil olabilir. Kovalar hatalı olduklarını kabullenmek istemiyor, Balıklar geçmişlerinde kalması gereken bir olay nedeniyle epey üzülecek. İşte diğer burçların detaylı günlük burç yorumları...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Perşembe, iç huzurunu yeni elde ediyor gibi göründüğünüz için, sizin için oldukça manevi bir gün olacak.

Bu, tamamen pratik bir şeyin sonucu olabilir, belki bir arkadaşınızın veya bir aile üyesinin sizin için bir problemle uğraşmasının sonucu olabilir veya kendiniz hakkında keşfettiğiniz bir şeyle bağlantılı olabilir. Her durumda, bu zamanın tadını sonuna kadar çıkarmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Görünüşe göre bu Perşembe, kısa vadeli en iyi sonuçları bekliyorsanız başkalarıyla birlikte çalışmanızı teşvik ediyor.
Bazı yerliler kendilerini empoze etmekte gerçekten hızlıyken, diğerleri aslında rahatlamayı ve diğerlerinin liderliği almasına izin vermeyi tercih edecek. Bu durum, ortaklıktaki herkesin işe mümkün olduğunca dahil olmayacağı anlamına gelmez.

İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün gerçekten ne kadar dışa dönük olabileceğinizin bir ölçüsünü tutmanız gerekecek, özellikle iş bağlamında, çünkü bazı sınırlar biraz bulanık görünüyor.

Kendinizi bir dalganın yönlendirmesine izin verme riskini alabilir ve sonunda pişman olacağınız bir şey söyleyebilirsiniz. Bazı yerliler aileleri tarafından bazı sınırlandırmalara uymak zorunda kalabilir.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre bu Perşembe, doğru zamanda doğru kişi olacaksın ve gerektiğinde ortaya çıkarsan pek çok şey senin lehine olacak.
Bazı yerliler, toplantılarda veya meslektaşlarıyla iyi bir izlenim bırakma konusunda çok heveslidir ve bunun için fazladan çaba göstereceklerdir.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yaşınız ne olursa olsun, genç yetişkinler ve çocuklarla birlikte geçirmek için harika bir zaman. Burası enerjinizi çekebileceğiniz yerdir ve kim bilir, kendiniz veya başka biri hakkında yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz.

Ancak sizden dürüst olmanız ve açık bir şekilde iletişim kurmanız beklenir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu perşembe etraftan habersiz görünüyorsun, özellikle de iş yerinde uzun zamandır yapmadığın bir şey söz konusu olduğunda.
Bu, bir tür eylem başlatmak için harika bir zaman ve bununla neler başarabileceğinize şaşıracaksınız. Zamanlarını arkadaşlarını kendilerine katılmaya ikna etmeye hazır olan yerliler, en çok faydayı görecekler.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu, büyük olasılıkla finansal konular etrafında dönen bir gün olacak, ancak bir arkadaşınıza da yardım etme şansınız var.
Bazıları için bugün, harcamalarından daha fazla haberdar olmaları için bir uyandırma çağrısı işlevi görmelidir. Diğerleri de daha az tasarruf etmek ve zevk aldıkları şeylere daha fazla para harcamak istediklerine karar verecekler.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir süredir sizi zorlayan kişisel bir meseleye bir çözüm bulmaya çalışıyorsunuz ve görünüşe göre cevap gözünüzün önünde ve düşündüğünüzden çok daha basit.
Bunu kullanabilir ve daha sonra başkalarına da yardım etmek için deneyimlerinizden yararlanabilirsiniz.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Bazı yerliler, ya kendilerine söylenen ya da yapılan ya da aniden ortaya çıkan bir şey yüzünden bu Perşembe kişiliklerinin oldukça karanlık ve yararsız bir yanını gösterecekler.

Aile üyeleri bununla başa çıkmak için daha donanımlı olabilir ve ne kadar erken fark edilirse, bu sorunlar o kadar iyi çözülebilir gibi görünüyor.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Yapmak istediğiniz önemli bir satın alma ile ilgili olarak her şeyi iyice düşünüyorsunuz. Ancak ürün artık mevcut olmadığından hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Bu tür etkinlikler gününüzün çoğunu meşgul edecek gibi görünüyor.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Perşembe, bir tür hata içinde olduğunu kabul etmekte isteksizsin ve görünüşe göre kişisel çekiciliğin artık seni bundan kurtarmıyor.
Sonunda olanların sorumluluğunu kabul etmek zorunda kalacaksın ve sonra yoluna devam edeceksin. Ne kadar ikna etmeye çalışırsanız çalışın, arkadaşlarınızdan hiçbiri bu meseleye karışmaz.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Ertelediğiniz bazı şeyleri aşmaya çalışıyorsunuz ve elbette tüm bunlara izin verdiği için geçmişinizle ilgili çok mutsuz olacaksınız.
Belki de bu, hayatınızda bazı yeni bakış açıları açmalı ve bu sayede geride daha az şey bırakabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN