Nebil Özgentürk: Binin üzerinde belgeselim var

Hande Kumru, Belgesel Yönetmeni-yazar Nebil Özgentürk ile birlikte 'Hayat Güzeldir' dedi. Özgentürk, "Binin üzerinde belgeselim var" diyerek kariyer hayatından kesitleri paylaştı ve gençlere seslendi: Gençler Türkiye'yi terk etmesin diye uğraşıyoruz. Ne yapmak istiyorsanız yapın, hayallerinizi kurun.

Renk, umut, mucize, sofistike, tasarım, mutluluk,tat, koku, azim, ve carpe diem... Ruhumuza pozitif enerji katan her şey Hayat Güzeldir'de. Bu haftanın konuğu Belgesel Yönetmeni-yazar Nebil Özgentürk oldu.

"Ben yazı adamıyım" diyen Özgentürk 'binin üzerinde' belgeselinin olduğunu söyledi ve önemli yapımlarından bahsetti. Adana'da doğup büyüdüğünü söyleyen Özgentürk, "Adana'ya gittiğimde çok mutlu olurum" dedi. Ailesinden de bahseden yönetmen, abisinin 'Selvi Boylum Al Yazmalım'ın senaryo yazarı olduğu bilgisini paylaştı. Özgentürk, gençlere de seslendi.

"Türkiye'yi gençler terk etmesin diye uğraşıyoruz. Ne yapmak istiyorsanız yapın, hayallerinizi kurun" diyen Özgentürk, "Üniversite yıllarında aileden uzak kalın" önerisiyle gençlere tavsiyelerde bulundu.

Ünlü yazar, gelecekteki planlarından da bahsetti. Yine bir Nazım belgeseli ve 'Bilimin Hatıra Defteri' projesinin olduğunu söyledi.

Yönetmen, YouTube'a belgesellerini yükleyeceği bilgisini paylaştı ve şimdiki dönemde bu mecrada izlenen bazı videoları da şöyle eleştirdi:

"Bardağı kıran bir YouTuber'ın iki milyon izlendiği bir dönem yaşıyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN