Mesut Özil Filistinli çocuklar için forma imzaladı

Mesut Özil Filistinli çocuklar için forma imzaladı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcu Mesut Özil, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak ‘Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı’ için 50 forma imzaladı.

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak ‘Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı’ için 50 forma imzaladı. Formalar, 5 dakikada satıldı.

Formalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın katıldığı özel bir davette 5 dakikada satıldı. Emine Erdoğan da forma alarak katkıda bulundu.

NTV'de yer alan habere göre, etkinlik sonunda elde edilecek gelir, TOGEM-DER’in (Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği) Kızılay’la imzaladığı protokole göre Filistinli çocukların ihtiyaçları için kullanılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN