Yatırımcılar dikkat! TOKİ 51 ilde tam 510 arsa satıyor! İstanbul, Ankara ve İzmir de aralarında... Üstelik KDV'den muaf olacak…

Yatırımcılar dikkat! TOKİ 51 ilde tam 510 arsa satıyor! İstanbul, Ankara ve İzmir de aralarında... Üstelik  KDV'den muaf olacak…

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 51 ili kapsayan yeni arsa duyurusunu yayınladı. Bu kapsamda 51 ilde 510 arsa açık artırmayla satışa çıkacak. Açık artırma 21-23 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. İşte, TOKİ arsa satışıyla ilgili detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir başta olacak şekilde 51 ilde 510 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkartıyor. Bedeli 5 milyar 606 milyon 263.159 TL olan 12 milyon 860.274 metrekare büyüklüğünde olan Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova ve Yozgat illerindeki 510 arsanın satışı açık artırma ile yapılacak.

Açık artırmalar 21 Aralık'ta başlayıp 23 Aralık'ta son bulacak.

Oturumlar, Ankara Çankaya Bilkent Otel ile Konferans Merkezi ve İzmir Balçoca Termal Otel Kardelen Salonu'nda yapılacak. Aynı zamanda www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden de teklif verme imkanı sunuluyor.

 toki arsa satışı

TOKİ ARSA SATIŞIYLA İLGİLİ DETAYLAR BELLİ OLDU!

Arsa almak isteyenler; konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, günübirlik tesis, oto galericiler sitesi, termal turizm, depolama alanı, kırsal yerleşim ve plansız niteliği taşıyan arsalara %25 peşinat ve 48 aylık vadeyle sahip olabilecekler. Aynı zamanda arsalar KDV'den de muaf olacak.

Satıştaki arsaların içinde Ankara Çankaya'da konut ve ticaret, Polatlı'da plansız arsalar, Antalya'da konut ile ticaret, imalathane alanları, Eskişehir'de termal turizm tesis alanları, İzmir'de sanayi, konut alanı, tarım ve ticaret alanları yer alıyor.

İstanbul'da da konut ile ticaret alanlarıyla, Kocaeli'de ticaret, Manisa'da ise tarımsal alanlar satışa sunulan arsalardan.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN