Olacağız da!

Kara Boğa lakaplı Ünal Hoca, Adana Demirspor’u çalıştırırken, bir basın toplantısında takıma yapılan büyük haksızlıklara sinirlenir ve elini masaya vurarak şu cümleleri söyler;

“Olacağız da! Onlara inat şampiyon olacağız”

İşte bu ‘Olacağız da!’ söylemi kısa da olsa çok anlamlı ve bu sene Trabzonspor taraftarının sık sık paylaşımlarında kullandığı bir kenetleniş cümlesi haline geldi. Bu aralar en çok hoşuma giden paylaşımların bu cümleyi içerdiğini söylesem sanırım yanlış olmaz.

Son zamanlardaki doğru yönetim ve alınan iyi sonuçlardan dolayı bu söyleme değinmek istedim. Gazeteciliğe FourFourTwo adlı futbol dergisinde yazarak başladıysam da tabii ki işim futbol yorumlamak ya da yazmak değil.

Ama vallahi Trabzonspor böyle güzel sonuçlar alınca başka konulara değinmek de içimden gelmiyor.

Doğrusunu söylemek gerekirse çok bir şey yazmaya da gerek yok. Kısa ve öz anlatabiliyorsak ne ala.

‘Olacağız da!’ işte. Bence bu sene olacağız. Hele hele en büyük rakibimiz düşme potasında iken olsak çok daha güzel olmaz mı?

Hadi bakalım sekizinci şampiyonluk.

Bu sene!

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum