İyi şeyler olacak gibi

Her şey güzel olacak, Her şey daha da güzel olacak. Bunlar ülkemizde son zamanlar da duyulan en moda sözler. Fenerbahçe için de yeni sezon da iyi şeyler olacak mı?

Son üç maç da alınan 9 puan, ekonomik sıkıntıyı ‘Fener Ol’ kampanyası ile kısa bir süre için çözen Sarı-Lacivertli takım Antalyaspor maçına, sezon boyunca etkili performans gösteren üç önemli oyuncusundan eksik ( Skertel Soldado Valbuena) başlasa da, ilk 25 dakikada istediği oyunu sergiledi. Isla-Dirar işbirliği ile pozisyon bulmaya çalışan Sarı-Lacivertli takım Ekici’nin başlattığı Islanın asisti ile golü buldu. Golden sonra anlamsız şekilde oyundan kopan Fenerbahçe, kalesinde pozisyonları vermeye başladı ve artık alışılan Sadık hatası ile golü kalesinde gördü.

İkinci yarıda defansı kopuk yakalayan Amilton’un şansı yanında olsa Antalyaspor maçı kopartacak golü bulacaktı. Diego’nun direkten donen topu ile maça tekrar dönen Fenerbahçe, Dirar’ın asistiyle Eljif’in ayağından golü bularak maça dönüş yaptı. Maçın etkili ismi Moses ile golü bulan Fenerbahçe kötü geçen sezonda ligi 6 sırada bitirdi.

Moses ve Zacj in son maçlardaki yükselen formu ile yeni sezonda Fenerbahçe için iyi bir kazanç olacağını gösterdi.

Antalyaspor’un iyi mücadelesi Amilton’un şansızlığına takıldı, iki pozisyonu cömertçe harcayan oyuncu galibiyeti Fenerbahçe’ye hediye etti, Ekonomik sıkıntıyı az da olsa çözen yönetimi sıkıntılı günler bekliyor. Kiralık gelen ve sözleşmesi biten 14 futbolcu var ve görünen o ki Skrtel dışında kimse ile sözleşme yenilenmeyecek olması ve yeni sezonda takımda direkt oynayacak 6-7 futbolcu alması gerekir ki bunları da sezon başı takıma katması gerekir...

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum