İBB'den istifa eden Yeşim Meltem Şişli kimdir? Yeşim Meltem Şişli neden istifa etti?

İBB'den istifa eden Yeşim Meltem Şişli kimdir? Yeşim Meltem Şişli neden istifa etti?

İBB'den istifa eden Yeşim Meltem Şişli kimdir? Yeşim Meltem Şişli neden istifa etti? Yeşim Meltem Şişli İBB'de hangi görevdeydi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli görevinden istifa etti. İnternet kulalnıcıları Yeşim Meltem Şişli'nin kim olduğunu aramaya başladı. Peki Meltem Şişli kimdir? Meltem Şişli neden istifa etti? Detaylar haberimizde...

20-02/10/isili1.jpg

YEŞİM MELTEM ŞİŞLİ KİMDİR?

Yeşim Meltem Şişli, 33 yıllık iş kariyerinin 27 yılını enerji sektöründe geçirdi. Türkiye Elektrik İletim A.Ş'den 2007 senesinde emekli oldu. Türkiye'nin önemli elektrik üretim ve dağıtım şirketlerinde üst düzey yönetici olarak çalıştı. Gazi Üniversitesi Ekonomi Mezunu olan Şişli, alt yapı mimari tasarımlarının dizaynı ve geliştirilmesi ile satın alma süreçlerini yönetti. Yeşim Meltem Şişli, 1984 yılından bu yana, İBB'nin en üst düzey kadın yöneticisi olmuştu.

20-02/10/mel-kopya-1581341983.jpg

YEŞİM MELTEM ŞİŞLİ NEDEN İSTİFA ETTİ?

Genel Sekreter Yardımcısı Şişli hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSMEK'in çalışanlarına aşağılayıcı ve ayrımcı ifadeler kullandığı iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. İSMEK eski bölge sorumlusu 19 kadın, kendilerine hakaret ettikleri gerekçesiyle İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli ve Hayat Boyu Öğrenme (HBÖ) Eski Müdürü Erkan Duyar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

İBB BASIN SÖZCÜSÜ MURAT ONGUN NE DEMİŞTİ?

İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun, 3 Şubat 2020 tarihinde konu ile ilgili olarak, sosyal medya hesabındasn yaptığı açıklamada, “Hakkındaki iddiaların incelenmesi ve gerekli görüldüğü takdirde soruşturulması için İBB Genel Sekreter Yardımcımız Yeşim Meltem Şişli, kendi rızası ve imzasıyla müfettiş incelemesi talep etmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.” ifadelerine yer vermişti.

 

20-02/10/li-1581341802.PNG

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN