Bayat simitleri sakın çöpe atmayın! Pazar günü kahvaltısına şipşak hazır: İşte pratik simitli omlet tarifi

Bayat simitleri sakın çöpe atmayın! Pazar günü kahvaltısına şipşak hazır: İşte pratik simitli omlet tarifi

Bayat simitleri sakın çöpe atmayın, onları bir güzel değerlendirin! Pazar kahvaltılarınız için şipşak hazır bir alternatif: İşte pratik simitli omlet tarifi...

Bayat simitlerinizi çöpe atmayın, onları değerlendirerek pratik bir pazar kahvaltısı hazırlayabilirsiniz! İşte simitli omlet yumurta tarifi...

SİMİTLİ OMLET TARİFİ

simitli-omlet-tarifi.jpg

Evinizde bulunan bir simit, bir yumurta, bir dilim salam, bir tatlı kaşığı tereyağı ve bir büyük parça kaşar peyniri ile pratik bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz.

Öncelikle simidi büyük parçalar halinde kesin ve aralarına birer küçük dilim kaşar peyniri yerleştirin. Ortada kalan boş kısma tereyağı ekleyin ve üzerine salamı ve kalan kaşar peynirini yerleştirin. Son olarak bir yumurtayı ekleyip pişirin.

İsterseniz salam yerine sucuk da kullanabilirsiniz. Ayrıca sade olarak da hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız bu pratik kahvaltıyı afiyetle tüketebilirsiniz!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN