Dünyayı kasıp kavuran enerjiyi tavan yapan Ginger Shot tarifi! Tam bir şifa fabrikası

Dünyayı kasıp kavuran enerjiyi tavan yapan Ginger Shot tarifi! Tam bir şifa fabrikası

Enerji veren ve bağışıklık sistemini güçlendiren Ginger Shot tarifiyle şifa dolu bir içecek deneyimi yakalayın. Dünyayı kasıp kavuran bu tarifi evinizde kolayca yapabileceksiniz. Tam bir vitamin deposu.

Cilde de iyi geldiği söylenen, yapımı da oldukça kolay olan ginger shot tarifiyle karşınızdayız! Bu şifa deposu zencefil shotları, mandalina, portakal ve limon gibi C vitaminleriyle zenginleştirilmiş, enerjik hissetmek istediğiniz anlarda kullanabileceğiniz harika bir içecektir. Kış boyunca mutfağınızdan eksik etmemenizi öneririz. Şimdiden Afiyet olsun!

img-3059.jpeg

GİNGER SHOT TARİFİ:

MALZEMELER: 75 gram zencefil, 1 adet mandalina, 1 adet portakal, 1 adet limon, 1 çay bardağı su (125 ml), 1 çay kaşığı zerdeçal, Yarım çay kaşığı karabiber

HAZIRLANIŞI:

1. İlk olarak 75 gram zencefilinizin kabuğunu ince bir şekilde soyun. Sonra Zencefili birkaç parçaya ayırın ve blendera ekleyin.
2. Kabuğunu soyduktan sonra 1 adet mandalinayı da blendera ekleyin. Üzerine 1 çay bardağı su ilave edin ve blenderı çalıştırın. Tüm malzemeler püre kıvamına gelene kadar karıştırmaya devam edin lütfen.
3. Hazırlanan karışımı temiz bir tülbent serilmiş süzgece aktarın.
4. Karışımın İçine 1 adet limonun suyunu sıkın ve tülbentteki karışımı iyice sıkarak süzün, hiçbir damla kalmayana kadar sıkın.
5. Son olarak ise 1 adet portakalın suyunu, 1 çay kaşığı zerdeçalı ve yarım çay kaşığı karabiberi ekleyin ve karıştırın.
6. Ginger shotlarınız servise hazır artık.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN