Hem sağlıklı, hem pratik! 20 dakikada hazır: Protein bombası yer fıstıklı çizkek tarifi! Porsiyonu sadece 42,50 TL

Hem sağlıklı, hem pratik! 20 dakikada hazır: Protein bombası yer fıstıklı çizkek tarifi! Porsiyonu sadece 42,50 TL

Hem sağlıklı hem de pratik olan bu tarif, sadece 20 dakikada hazırlanıyor! Porsiyon maliyeti ise 42,50 TL! İşte nefis mi nefis protein bombası yer fıstıklı çizkek tarifi...

Porsiyon maliyeti 42,50 TL olan bu protein bombası çizkek tarifi, sağlıklı beslenmeyle ilgilenenler için harika bir seçenek. Üstelik 20 dakikada hazır olacak.

PROTEİN BOMBASI YER FISTIKLI ÇİZKEK TARİFİ

Malzemeler arasında 1 adet büyük boy yumurta, 2 tepeleme kaşık yoğurt (tercihen süzme), 1 kaşık labne ya da ekstra yoğurt, 1 yemek kaşığı %100 fıstık ezmesi, 1 ölçek protein tozu ve 1 çay kaşığı mısır nişastası bulunuyor. Üstelik isteğe göre farklı tatlandırıcılar da kullanılabilir.

Hazırlık oldukça basit; tüm malzemeler iyice karıştırılıp homojen bir karışım elde edilir ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirilir. Fırından çıkarıldığında ortası hala hafif yumuşak olmalıdır. Ardından oda sıcaklığına gelene kadar dinlendirilir ve buzdolabında en az 2-3 saat bekletilir.

Hem lezzetli, hem de yüksek protein değeriyle bu tatlı vazgeçilmeziniz olacak. Şimdiden afiyet olsun!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN