Yerköy’de veliler bilgilendirildi

Yerköy’de veliler bilgilendirildi

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından velilerin bilgilendirilmesi için Doğan Genç Şehit Şaban Karadoğan Ortaokulu’nda ‘Vatandaş ile buluşma toplantısı” gerçekleştirdi

Toplantıya öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve öğrenci velileri katıldı. Toplantıda veli ziyaretleri, öğrencilerin verimli ders çalışması, öğrencilerin sabah kahvaltı yapmaları, velilerin okulu ziyaret etmeleri, dezavantajlı çocuklar ve bağımlılık gibi konularında bilgiler verildi. Velilerin istek ve talepleri dinlendi. İstek ve taleplerin imkanlar ölçüsünde giderilmesi için gerekli çabanın gösterileceği anlatıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç vatandaş ile buluşma toplantısının 4.sünü düzenlediklerini belirterek her ay bir okulda aylık toplantının yapılacağını söyledi.

YOZGAT/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN