Zaman muhabirinden gazetesi ve Hürriyet'e tepki

Zaman muhabirinden 
gazetesi ve Hürriyet'e tepki

Zaman muhabiri Tuğba Mezararkalı, Hürriyet ve Zaman'ın Dağlıca haberlerine tepki gösterdi. Mezararkalı, ''Erdoğan'ın konuşmasını dinledim, 400 vekil açıklaması Dağlıca ile ilgili değil. Erdoğan nefreti insanların gözünü kör etmiş'' mesajını yazdı.

Zaman gazetesi muhabiri Tuğba Mezararkalı, gazetesinin Erdoğan haberine tepki gösterdi. Hürriyet ve Zaman'ın Erdoğan'ın Dağlıca açıklamalarına dayandırarak verdiği "400 vekil alsaydık, durum daha farklı olurdu" başlıklı haberiyle ilgili konuşmayı defalarca izlediğini ifade eden Mezararkalı, o açıklamaların Dağlıca ile ilgili olmadığını, Erdoğan nefretinin gözleri kör ettiğini söyledi.

Tuğba Mezararkalı, kendi gazetesini yalanladı! Twitter adresinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın A Haber ve ATV'nin ortak yayınındaki Dağlıca açıklamalarının çarpıtıldığını yazan Mezerarkalı, konuşmayı defalarca izlediğini söyledi. Mezararkalı, Erdoğan'ın o sözlerinin de Dağlıca ile ilgili olmadığını yazdı.

İşte o tweet;

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN