Hürriyet gazetesine yalan haber protestosu

Hürriyet gazetesine 
yalan haber protestosu

Başbakan Erdoğan'ın sözlerini çarpıtarak "400 vekil olsayda Dağlıca olmazdı" başlığı ile veren Hürriyet gazetesinin önünde toplanan bir grup protesto eylemi yaptı.

Hürriyet gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam A Haber- ATV canlı yayınında yaptığı açıklamayı çarpıttı. Hürriyet'in internet sitesi, Erdoğan'ın seçimler konusundaki sözlerini Dağlıca ile ilişkilendirdi. 

15-09/07/indir.jpg

Hürriyet.com.tr'nin Dağlıca'dan çok sayıda şehit haberi geldiği sıralarda yaptığı provokatif haber, tepkilere neden oldu. Habere tepki gösteren kalabalık bir grup, gazetenin Bağcılar'daki binası önünde toplandı.

15-09/07/hur3.jpg

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın, burada yaptığı açıklamada, yalan haberlere karşı olduğunu belirterek, "Dağlıca meselesi ve bu konudaki hassasiyet tavan yapmışken, insanların hassasiyeti en üst düzeydeyken, 400 vekille alakalı, Anayasa'da bir değişime gidilemediği ile alakalı özellikle Doğan medyası ve Paralel Yapı'nın medyası tarafından "400 vekil olsaydı Dağlıca meselesi olmazdı" gibi bir şeye dönüştürüldü. 8 Haziran'dan beri bu yalanları bolca görüyoruz" diye konuştu.

15-09/07/hur2-1441608123.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı bir yalan kampanyası oluşturulduğunu ifade eden Boynukalın, "Bunun için buradayız. Burada sadece bir parti organizasyonu değil halkın bir tepkisi olmuştur. Yapılan habere karşı bir tepki olmuştur" dedi.

15-09/07/hur.jpg

Hürriyet gazetesinin kapısının camının kırıldığı ve gazete önünde asılı flamanın yakıldığı protestoda, polis ekipleri zırhlı polis araçları ve çevik kuvvetle geniş güvenlik önlemi aldı.

Protestocuların gazete binasının önünden ayrılmasının ardından geniş güvenlik önlemleri sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN