‘Zombiler 3 ne zaman çıkacak?’ tartışmaları büyüyor…

‘Zombiler 3 ne zaman çıkacak?’ tartışmaları büyüyor…

Zombiler 3 ile ilgili henüz Disney Channel tarafından bir açıklama yapılmadı, ancak devam filminin sonu göz önüne alındığında Seabrook'a geri döneceğimizi umuyoruz. Bu yüzden Zombiler 3 filminin çekileceği söyleniyor.

Seabrook sakinlerinin yarısını zombiye dönüştüren nükleer bir patlamadan sonra insanlarla zombilerin bir arada var olduğu bir dünyada geçen Zombiler’in ilk filminde insan amigo kız Addison ve zombi futbolcu Zed'in aşık oluyor. Çiftin aşkını konu alan Zombiler 3 ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı.

Zombies 2, genç çiftin bariz farklılıklarına rağmen çabalamalarını gösterirken, yollarına bazı büyük engeller çıkıyor, ancak tüm dünyada hayranlarını mutlu edecek gelişmeler yaşanmıştı.

Sadece devam filminin, ilişkilerinin geleceğini tehdit edebilecek problemlere büyük bir gizem katması için tekrardan çekileceği söyleniyor.

Disney'in Zombies 3'ü çekmesini beklerken üçüncü bölümde neler yaşanacağına dair spoiler bulduk…

Disney Channel, Zeddison'un hikâyesine devam etmeyi seçerse, hayranların 2022'ye kadar beklemesi gerekebilir.

Zombiler Şubat 2018'de, Zombies 2 ABD'de 14 Şubat 2020'de ve İngiltere'de 28 Şubat 2020'de yayınlandı.

ZOMBİLER 3 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Disney, şubat ayında yayınlanmak istiyorsa, film gizlice çekilmediği sürece Şubat 2021 çok erken ki bu 2020'de film yapımının nasıl etkilendiğine göre pek olası görünmüyor.

Bu nedenle Şubat 2022, ABD ve Birleşik Krallık'ta Disney Channel'da Zombiler 3 için en olası yayınlanma tarihi gibi görünüyor.

Seabrook Lisesi'nin Karides'i köşedeyken, Zed ve Addison'ın genç aşkı, Addison'un bir kurt adam olarak gerçek benliğini ortaya çıkaracağını düşündüğü bir kolyeyi çaldıktan sonra şüpheye düştü.

Ancak, bu bir Disney filmi olduğundan, sonunda Zed özür diledikten ve kurtadamlara karşı biraz kötü olduğunu anladıktan sonra her şey yolunda gitti. Kurt adamlarla birlikte çalışan zombiler, Karides'i mahveder ve Zed, Addison'dan özür diler.

Addison, "Kurt adam olsaydım her şeyin bir anlam ifade edeceğini düşünürdüm ancak değilim ve amigo kız olup olmadığımı bile bilmiyorum" diye cevaplayan Zed'e şöyle cevap veriyor "Sen bir lidersin Addison. İnsanları bir araya getirin. "

zombiler-3-ne-zaman-cikacak-tartismalari-buyuyor.jpg

Ve sonra öpüşüp barışıyorlar.

Bu Zombiler 2'nin sonu değil, ancak o gece Seabrook'ta gizemli bir göktaşı düşerek Addison'ın radyosunun açılmasına ve onu uyandırmasına neden oldu. Saçları parlak mavi parlamaya başlarken ‘Tuhaf' diyor…

‘Bekle, Addison gerçekten bir uzaylı olabilir mi?’ sorusunun cevabını, sanırım öğrenmek için Zombiler 3'e kadar beklememiz gerekecek.

Milo Manheim, Seventeen'e, üçüncü filmin Zed'in annesiyle ilk kez tanışmamızı görebileceğini düşündüğünü, yardımcı yıldızları Ariel Martin ve Meg Donnelly ise bu üçquel'in tüm efsanevi yaratıkları tanıtması gerektiğini düşündüğünü söyledi.

Martin, Donnelly ile birlikte "Üçüncüsünde herkesi getirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Hepimiz herkesi kabul ediyoruz!” ifadelerini kullandı.

Disney Channel Zombiler 3’ü çekmeye karar verirse, yeni filmde tüm oyuncu kadrosunun bir araya geldiğini görebiliriz.

Zed olarak Milo Manheim, Addison olarak Meg Donnelly, Bucky rolünde Trevor Tordjman, Willa rolünde Chandler Kinney, Zoey rolünde Kingston Foster, Bree olarak Carla Jeffery ve Dale rolünde Paul Hopkins Zombiler filminde oynuyor.

Görünüşe göre Manheim, Zombiler 3'ün olup olmayacağını bilmese bile Zed olarak geri dönecekmiş gibi görünüyor.

Hollywood Life'a ‘Dürüst olmak gerekirse, bana söylemediler. Çok isterdim ve kesinlikle üçüncü bir tane yapmayı çok seveceğimin farkındalar ama hayranların ikincisi hakkında ne düşündüklerini göreceğiz’ açıklamasında bulunmuştu.

zombiler-3-ne-zaman-cikacak-tartismalari-buyuyorr.jpg

ZOMBİLER 3 FRAGMANI VAR MI?

Henüz hiçbir şey yok, korkarız, film çekime başlamadı bile… Şimdilik, Zombies 2'nin bu kamera arkası videosunun keyfini çıkarın .

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN