Zoom telefon, tablet ve bilgisayara nasıl indirilir? Ücretsiz görüntülü görüşme imkânı

Zoom telefon, tablet ve bilgisayara nasıl indirilir? Ücretsiz görüntülü görüşme imkânı

Özellikle koronavirüs salgını döneminde adını sıkça duyduğumuz Zoom uygulaması, telefon, tablet ve bilgisayarlara indiriliyor. Görüntülü konuşma ve grup konuşması ile kullanılan Zoom uygulamasıyla ücretsiz görüntülü görüşme imkânı tanınıyor.

App Store ve Goole Play Store’dan telefon, tablet ve bilgisayarlara indirilen Zoom, ücretsiz kullanılıyor ancak daha büyük toplantılar başlatmak için firmadan bir ücret talep ediliyor. Peki Zoom telefon, tablet ve bilgisayara nasıl indirilir? İşte detaylar…

ZOOM NASIL İNDİRİLİR?

Zoom uygulaması Apple Store ve Google Play Store’dan indirilebiliyor. Ücretsiz olarak kullanıcıların beğenisine sunulan Zoom’da daha büyük toplantılar başlatmak için ücret ödenmesi gerekiyor.

PLAY STORE İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

APP STORE İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

CANLI DERS NASIL YAPILIR?

Uygulamayı telefona, tablete ya da bilgisayara indirmenizin ardından ana menüde online ders yapma butonu bulunuyor. İngilizce seçenekleri de mevcut. Öğretmenler yeni online ders başlatmak adına ‘New Meettin' bölümüne, öğrenciler de ‘Join’ kısmına girerek derslere girebiliyor.

Öğrencilerin derse başlayabilmesi için öğretmenlerin ‘Metting İD’ numarasını paylaşması gerekiyor.

ZOOM İLE İLGİLİ DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

TÜRKÇEYE ÇEVRİLİR?

Zoom'a cihazlarınızdan giriş yapmanızın ardından, sağ alt köşede bulunan simgeden Zoom simgesine basılır. Açılan sayfada yer alan 'Switch Languages' üzerine tıklanır ve menüden talep edilen dil seçeceği işaretlenir. Zoom otomatik olarak seçilen dili uygular. Zoom’da Türkçe dil seçeneği olmadığından dolayı dil Türkçeye çevrilmez.

zoom-telefon-tablet-ve-bilgisayara-nasil-indirilir-ucretsiz-goruntulu-gorusme-imkani.jpg

ZOOM NEDİR?

21 Nisan 2011’de kurulan ve merkezi ABD’nin California eyaletinde yer alan Amerikan iletişim teknolojisi şirketi olan Zoom, görüntülü telefon ve çevrimiçi sohbet hizmetleri sağlar ve uzaktan çalışma, telekonferans, sosyal ilişkiler ve uzaktan eğitim için kullanılır. 2020 yılının başları itibarıyla, Zoom'un yazılımı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle alınan karantina önlemlerinin arkasından kullanımı ivmelenerek arttı. Zoom'un işgücünün büyük bir kısmım Çin'de yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN