Zümrüdüanka neden final yaptı? Sorusu cevap buldu

Zümrüdüanka neden final yaptı? Sorusu cevap buldu

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka 26. bölümünün ardından ekranlara veda ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuna rağmen tutunamayan Zümrüdüanka’nın neden final yaptığı da öğrenildi.

İlk yayınlandığı günden itibaren geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve Alp Navruz ile Ceren Yılmaz gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Zümrüdüanka’nın son haftalarda reytinglerde istenilen sonuçları alamadığı belirtiliyor. Bunun dışında Zümrüdüanka’nın final yapmasında bir başka nedenin daha olduğu iddia ediliyor.

ZÜMRÜDÜANKA NEDEN FİNAL YAPTI?

Uzun zamandır FOX TV ekranlarında yayınalan Zümrüdüanka dizisi 6 Ocak 2021 Çarşamba günü 26. bölümünün ardından ekranlara veda ediyor. İlk bölümlerinde kendi gününde ve rakiplerine nazaran reytinglerde iyi sonuçlar elde eden Zümrüdüanka’nın son haftalarda izlenme oranlarının düştüğü belirtiliyor.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı ve Kapadokya’da çekilen Zümrüdüanka dizisinin yeni sezonunda kadrosuna dâhil ettiği Gökçe Eyüboğlu, İsmail Hacıoğlu ve Menderes Samancılar gibi güçlü oyunculara rağmen, istenilen reytinglere ulaşamadı. Öte yandan Zümrüdüanka’nın yerine Savaşçı dizisinin yeniden gösterime gireceği kaydedildi.

zumruduanka-neden-final-yapiyor-sorusu-cevap-buldu.jpg

SAVAŞÇI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

FOX TV’nin bir başka dizisiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Uzun zaman boyunca akıbeti ile ilgili net bir bilgi bulunmayan Savaşçı dizisine yeni oyuncuların dâhil olduğu, Eskişehir’deki çekimlerin devam edeceği ileri sürülüyoru. Limon Yapım’ın yapımcılığını yaptığı Savaşçı’dan gelen yeni haberlerle beraber dizinin devam etmesini isteyenlere güzel bir sürpriz yapıldı.

Savaşçı dizisinin yeniden yayınlanacağı ancak Berk Oktay’ın dizide olmayacağı öne sürülürken, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Ediz Hun ve Erkan Meriç gibi yeni isimlerin kadroya dâhil edileceği iddia edildi. Öte yandan Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu da dizide oynamaya devam edecek.

Yakında izleyiciyle buluşması beklenen Savaşçı’nın kadrosu ortaya çıkarken, Zümrüdüanka’nın yerine bu dizinin getirileceği iddia edildi.

Yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin 5. çekimlerinin önümüzdeki hafta Eskişehir’de başlayacağı belirtiliyor.  


Hükümsüz dizisi oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?Hükümsüz dizisi oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

 

Kalk Gidelim neden final yaptı? Yılbaşı özel bölümüyle ekranlara veda ettiKalk Gidelim neden final yaptı? Yılbaşı özel bölümüyle ekranlara veda ettiMaria ile Mustafa neden final yaptı? Sevilen diziden üzen haberMaria ile Mustafa neden final yaptı? Sevilen diziden üzen haberÇocukluk neden final yaptı? Açıklama geldiÇocukluk neden final yaptı? Açıklama geldi

Bir Annenin Günahı neden bitti? Final bile yapmadan ekranlara veda ettiBir Annenin Günahı neden bitti? Final bile yapmadan ekranlara veda ettiZüleyha öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak?Züleyha öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN