Erdoğan'dan Eurovision birincisi Kırımlı Jamala'ya tebrik telefonu

Erdoğan'dan Eurovision birincisi Kırımlı Jamala'ya tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'yı temsilen katıldığı yarışmada birinci olan Kırımlı sanatçı Jamala'yı telefonla arayarak tebrik etti. Jamala'nın da Erdoğan'a tebrik telefonunun kendisini çok duygulandırdığını belirterek, teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'yı temsilen katıldığı Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olan Kırımlı Tatar sanatçı Jamala'yı bu sabah telefonla arayarak kutladı.

JAMALA'YA TEBRİK TELEFONU

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Ukrayna'yı temsilen katıldığı yarışmada birinci olan Kırımlı Tatar sanatçı Jamala'yı bu sabah telefonla arayarak kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırım Tatarlarının trajedisini anlatan "1944" adlı şarkısıyla Eurovision'da birinci olan Jamala'ya bundan sonraki sanat yaşamında da başarı dileğinde bulunduğu kaydedildi.

Kırımlı Tatar sanatçı Jamala'nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonunun kendisini çok duygulandırdığını belirterek, teşekkürlerini ilettiği öğrenildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN