PlayStation 4, 30 milyondan fazla satıldı

PlayStation 4, 30 milyondan fazla satıldı

Sony yaptığı bir açıklama ile PlayStation 4 oyun konsolunun piyasaya sürüldüğü 2013 yılından bu yana 30 milyon adetten fazla satıldığını açıkladı

Sony Computer Entertainment Inc. PlayStation4 (PS4) bilgisayar eğlence sisteminin dünya çapındaki toplam satışlarının 22 Kasım itibarıyla 30,2 milyon adedi aştığını açıkladı.

Sony Computer Entertainment Inc. Başkan ve Global CEO’su Andrew House konuyla alakalı düşüncelerini; Dünyanın dört bir yanındaki oyun severlere, iki yıl önceki lansmandan bu yana oyun oynamak için en iyi yer olarak PS4’ü seçmeyi sürdürdükleri için gerçekten minnettarız. Kendimizi, kullanıcılara heyecan verici oyun ve eğlence hizmetleri sağlamaya adıyoruz. Ortaklarımızın desteği sayesinde, PS4 oyun ve interaktif eğlencede inovasyon açısından temel platform olmaya devam ediyor.” sözleriyle ifade etti.

Özellikle Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'da Noel tatilinin yaklaşması ile birlikte konsol satışlarında yeni bir dalganın başlaması ve PS4'ün şu ana kadar yakaladığı 30,2 milyon satış adedine bir kaç milyon adet daha eklemesi satış beklentileri içinde yer almakta.

Sony Türkiye yatırıma önem veriyor

Sony Türkiye ofisi özellikle PS3'den bu yana konsollar için çıkardığı oyunlarda Türkçe dublaj ve altyazı yatırımlarına verdiği önem ile oyun severlerin dikaktlerini üzerine çekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN