Tasarım uzmanları CES 2018'de buluşacak

Tasarım uzmanları CES 2018'de buluşacak

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliğinde ürün ve deneyim tasarımcılarına özel bir alan bulunacak.

CES 2018'e sayılı günler kaldı. Bu sene ilk kez dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği tasarımcılara özel bir lana ev sahipliği yapacak.

Las Vegas Convention Center (LVCC) kompleksi içinde yer alan South Plaza içinde kendine yer bulan bu özel alanda iş dünyasından şirketler tasarım, ürün geliştirme ve ürünlerin pazara sunulması için gerekli süreçlerde destek olabilecke şirketler ile bir araya gelecekler.

CES başkan yardımcısı ve kurumsal iş stratejisi olan Karen Chupka, "Harika bir fikir bulmak ilk adım, ancak ürün tasarımına ve sonra piyasaya sürülmesi bir gecede gerçekleşmiyor" dedi ve sözlerine şöyle devam etti "CES içindeki bu yeni alan, ürün tasarım seçenekleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bağlantı kurmak için her ölçekteki marka ve alıcı için bir yer sağlıyor."

Yeni alanda içlerinde Alibaba.com, Core77, Design Partners ve Suning'in de aralarında bulunduğu 700'ün

Ayrıca CES boyunca bu alana özel pek çok konferans ve seminer de gerçekleşecek.

"Alibaba.com, 220'den fazla ülkeden ve bölgedeki on binlerce genç girişimciyi ve KOBİ'yi her yerde ticaret yapmak için teşvik ederek geleneksel ticaretin önündeki engelleri ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda Alibaba.com, yenilikçilik ve girişimcilik için sağlam bir temel oluşturarak kullanıcılarına daha etkili hizmet sunmak üzere tüketici analitiği kullanıyor" diyen Alibaba.com Genel Müdürü Zhang Kuo sözlerine şöylşe devam ediyor; "CES 2018'de yer alan yeni sergi alanı, Alibaba.com'un çekirdek felsefesiyle mükemmel uyumlu modern yaşamla en son teknolojinin entegrasyonunu teşvik etmek için tasarlandı. Geleneksel ticareti yeniden tanımlamak ve KOBİ'lere küreselleşmeden fayda sağlamak için gelişmiş teknolojileri ve tüketici analizlerini kullanmayı hedefliyoruz. "

CES 2018, 9-12 Ocak 2018'den itibaren ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşecek. Karar adına Teknoloji Yazarı Ahmet Usta gelişmeleri etkinlik boyunca Las Vegas'dan aktaracak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN