Whatsapp'a gelen özellik şimdi Instagram'da! Yıllardır bekleniyordu, nihayet sesimiz duyuldu

Whatsapp'a gelen özellik şimdi Instagram'da! Yıllardır bekleniyordu, nihayet sesimiz duyuldu

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Instagram'da, uzun zamandır beklenen özelliğe kavuşuyor. İşte detaylar...

ABD merkezli yazılım şirketi Meta, kısa süre önce Whatsapp için hayata geçirdiği mesaj düzenleme özelliğini popüler sosyal medya uygulaması Instagram için de sundu. Yeni özellik sayesinde Instagram'da gönderilen bir mesaj 15 dakika içinde düzenlenebilecek. 15 dakika dolduktan sonra mesajlarda herhangi bir değişiklik yapılamayacak. Ayrıca Whatsapp'ta olduğu gibi 'Düzenlendi' ifadesi yer alacak.

MESAJLAR SABİTLENEBİLECEK

Webrazzi'de yer alan habere göre, mesaj düzenlemenin yanı sıra başka yeni özellikler de kullanıcılarla buluştu. Bunlardan biri olan pinleme özelliğiyle maksimum 3 sohbet DM kutusunun en üstüne sabitlenebilecek. Söz konusu özellik, konuşmayı sola kaydırarak ya da mesajın üstüne basılı tutarak kullanılabiliyor.

"OKUNDU" BİLGİSİNDE YENİLİK

Kullanıcılara "Okundu" bilgisini herkese kapatmayı sağlayan bir özellik de sunuldu. Bu özellik de uygulamanın ayarlar kısmındaki "Mesaj ve hikaye yanıtları" bölümünde bulunan "Okundu bilgisini göster" seçeneğinden değiştirilebiliyor.

Bunların yanında Instagram'a değişik animasyonlar sunan yeni "DM temaları", "Favori çıkartmaları kaydetme" özellikleri de eklendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN