WhatsApp'ın iOS sürümünde vardı, şimdi Android'de! İşte o özellik

WhatsApp'ın iOS sürümünde vardı, şimdi Android'de! İşte o özellik

WhatsApp'ın o özelliği sadece iOS sürümünde bulunuyordu! WhatsApp, o özelliği şimdi de Android'e getiriyor! İşte WhatsApp'ın o özelliği...

WhatsApp, her yaş grubundan insanın günlük yaşamında vazgeçilmez bir iletişim aracı haline gelmiştir. Sürekli olarak geliştirilen bu uygulama, yeni özelliklerle donatılarak iletişimi daha da kolaylaştırmaktadır. Son gelişmelere göre WhatsApp, Favori Kişiler özelliğini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

ANDROID İÇİN TEST AŞAMASINDA

Whatsapp yeni özelliği ile devrim yaratacak

WhatsApp Favori Kişiler özelliği, seçilen kişilerin iletişim listesinde daha üst sıralarda yer almasını sağlayacak. Böylece kullanıcılar, favori kişilerine daha hızlı erişebilecekler. Özellik şu anda beta test aşamasında bulunmakta olup iOS için yayınlanan beta sürümünün ardından Android kullanıcıları da bu özelliği deneyimleyebilecekler.

Yakın zamanda yayınlanacak bir güncellemeyle birlikte WhatsApp'a yeni bir gizlilik özelliği eklenecek. Artık bir kullanıcı, sizin profil fotoğrafınızı ekran görüntüsü alarak kaydettiğinde bildirim alacaksınız. Bu da kullanıcıların profil fotoğraflarının gizliliğini korumalarına yardımcı olacak.

Şu anda test aşamasında olan bu özelliklerin ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı belirsizliğini koruyor. Ancak tahminlere göre, bu özelliklerin kısa bir süre içinde yaygın olarak kullanıma sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN