X'te radikal karar! Beğeni sayısı kalkacak mı?

X'te radikal karar! Beğeni sayısı kalkacak mı?

Eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X için Elon Musk radikal bir karar aldı! X'te beğeni sayıları kaldırılacak mı? İşte ayrıntılar...

SpaceX CEO'su Elon Musk, X platformundaki beğeni ve yeniden yayınlanma gibi istatistiklerin gösterilmesine yönelik rahatsızlığını dile getirdi. Musk, bu istatistiklerin platformun ana amacından sapmasına ve görüntü kirliliğine yol açmasına neden olduğunu savundu.

X GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELECEK?

x-1.webp

Gelecekte radikal güncellemelere gidilebileceğini belirten Musk'ın bu değişikliği ne zaman yapacağı henüz net değil. X kullanıcıları ise bu gelişmeye karşı farklı görüşlere sahip. Kimileri bu kararın mantıklı olduğunu düşünürken, diğerleri özellikle beğeni sayısını görmek istediklerini ifade ediyor.

Elon Musk, paylaşımlarda sadece izlenme ve okunma gibi verilerin önemli olduğunu vurgulayarak, fazla istatistiğin platformun dinamizmini düşürdüğünü ve akışı karmaşık hale getirdiğini belirtti. Daha önce haber paylaşımlarının başlıklarını kaldırma kararı almış ancak eleştirilerin etkisiyle geri adım atmıştı.

Musk'ın bu söylemlerine karşı ne kadar kararlı olduğu belirsiz olsa da, gelecekte X platformunda birçok yeniliğin olabileceği öngörülüyor. Konuyla ilgili detay vermekten kaçınan Musk'ın bu açıklamaları, bazıları tarafından kamuoyu yoklaması olarak değerlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN