ABD'de 60 kişinin katıldığı düğünden sonra 7 kişi koronavirüsten öldü

ABD'de 60 kişinin katıldığı düğünden sonra 7 kişi koronavirüsten öldü

ABD'nin Maine eyaletinde kapalı mekanda yapılan bir düğün nedeniyle 170 kişi yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanırken yedisi hayatını kaybetti.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Maine eyaletinde yapılan bir düğün yeni bir koronavirüs salgını kümesi yarattı.

Ağustos başında 60 kişinin katıldığı kapalı alanda düzenlenen düğün eyaletteki birçok Kovid-19 vakasına neden oldu.

Yetkililer şimdiye kadar en az 170 vakanın düğünle ilişkilendirildiği bilgisini paylaştı. Kovid-19'a yakalananlardan yedisi ise hayatını kaybetti.

Düğünde sosyal mesafeye dikkat edilmediği ve konukların maske takmadığı belirtildi.

Koronavirüs salgınında en çok vaka ve ölüm ABD'de bulunuyor. Ülkede 6.8 milyon Kovid-19 vakası tespit edilirken 201 binden fazla insan hayatını kaybetti.

Dünya genelinde ise vaka sayısı 17 Eylül itibariyle 30 milyonu aştı. Can kaybı ise 945 bin oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN