ABD'de şaibe iddiaları dinmiyor! Trump'tan oyların yeniden sayılması talebi

ABD'de şaibe iddiaları dinmiyor! Trump'tan oyların yeniden sayılması talebi

Son dakika haberi... ABD Başkanı Donald Trump'ın kampanya yöneticisi, Joe Biden'ın öne geçtiği ve kritik öneme sahip Wisconsin'de oyların yeniden sayılmasını isteyeceklerini söyledi.

ABD seçimleri devam ederken Trump tarafından peş peşe 'şaibe' açıklamaları geliyor. Son olarak Trump'ın kampanya direktör Wisconsin'de oyların yeniden sayılmasını isteyeceklerini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, 3 eyaletteki oy sayımının şaibeli olduğunu öne süren bir ifade kullanarak, "Pennsylvania, Wisconsin ve Michigan'da her yerde Biden oylarını bulup, çıkarıyorlar. Ülkemiz için çok kötü" açıklamasında bulundu.

Diğer yandan ABD Başkanı Donald Trump'ın kampanya yöneticisi Wisconsin eyaletindeki oyların yeniden sayılmasını talep edeceği öğrenildi.

NEVADA'DA ÇATIŞMA

Öte yandan ABD seçimlerinde yarışın başa baş gittiği Nevada eyaletinde çıkan silahlı çatışmada 4 kişi hayatını kaybetti.

ABD SEÇİMLERİNDE SON DURUM

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN