ABD'li bilim insanı Suzanne Eaton, Yunanistan'da kaybolduktan bir hafta sonra ölü bulundu

ABD'li bilim insanı Suzanne Eaton, Yunanistan'da kaybolduktan bir hafta sonra ölü bulundu

Moleküler Hücre Biyolojisi ve Genetik alanındaki çalışmalarıyla bilinen ABD'li bilim insanı Suzanne Eaton, konferans için gittiği Yunanistan'da kayboldu. Yapılan arama çalışmaları sonucunda Eaton'ın cesedi bulundu.

KARAR.COM

ABC News'in haberine göre; ABD'li bilim insanı Eaton, Yunanistan'da kaybolduktan bir hafta sonra Girit'te ölü bulundu.

Eaton'ın araştırma grubu lideri olduğu Dresden ve Almanya'daki Max Planck Moleküler Hücre Biyolojisi ve Genetiği Enstitüsü'ne göre, Pazartesi günü ABD yetkilileri Suzanne Eaton'ın cesedini teslim aldılar.

Enstitü Salı günü yaptığı açıklamada, "Sevgili dostumuz ve meslektaşımızın trajik ölümünü duyurduğumuz için büyük bir üzüntü ve pişmanlık duyuyoruz. Bu trajik olay yüzünden çok rahatsızlık duyuyoruz. Suzanne, olağanüstü ve ilham verici bir bilim insanı, sevgi dolu bir eş ve anne, bir sporcunun yanı sıra, hepimizce sevilen gerçekten harika bir insandı. Kaybı dayanılmaz." ifadeleri kullanıldı. 

Yunanistan ulusal polis teşkilatı Hellenic Police, konuya ilişkin açıklama yapmaktan kaçınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN