Abdülhamid, borçları kapatmak için planını açıklıyor

Abdülhamid, borçları kapatmak için planını açıklıyor

Payitaht Abdülhamid’in 136. yeni bölümünde Düyun-u Umumiye’ye olan borçları ödeme planı yapılırken, engel olmak isteyenler ortalığı karıştırıyor. TRT1 ekranlarında Cuma akşamı yayınlanan Payitaht Abdülhamid, yine nefes kesen olaylarla izleyiciyi ekranlara kilitliyor…

Payitaht Abdülhamid’in 22 Ocak Cuma akşamı yayınlanan son bölümünde, Abdülhamid, Düyun-u Umumiye’ye olan borçları kapatacağını söylemiş ancak bunu nasıl yapacağını gizli tutmuştu. Payitaht Abdülhamid’in yeni bölümünde ise Sultan bunu nasıl yapacağını açıklıyor…
 
İŞTE PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN BU HAFTAKİ FRAGMANI 
 
Abdülhamid, Düyun-u Umumiye’ye olan borçları sonlandırmak için bir yapılandırma hamlesi başlatır ve bu süreç içinde bir sorunla karşılaşmak istemez. Ancak Cassel yapılandırmaya engel olmak istemektedir. Bu nedenle emrinde olan Mithras örgütüne talimat verir. Eşref Aziz, Sultan tarafından heyet üyelerini korumakla görevlendirilmiştir. Fakat saraya kötü bir haber vermek mecburiyetinde kalır.

Kaybettiği paraları kurtarmaya çalışan Naime, ne kadar çabalasa da paraları kurtaramadığı gibi daha da batar. Naime’nin zaaflarından yararlanmak isteyen Aliye, sonunda haremi karıştırmayı becerir. Hünkarla arasındaki mesafeyi kapatmak isteyen Saliha, sabrı ve iyi niyetiyle amacını gerçekleştirirken, Aliye ve Fatma’nın arası da daha fazla açılır.

payitaht-abdulhamid.jpg
 
PAYİTAHT ABDÜLHAMİD’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
 
Abdülhamid, Duyun-u Umumiye’ye olan borçların biteceğini söyler ancak planını gizli tutmaktadır. Diğer yandan İngiltere, bu defa en büyük kozunu oynamaya hazırlanır. Dünyada ün salmış Ernest Cassel payitahta gelir. Eşref Aziz ise saray tarafından görevlendirilmiştir ve daha önce adını hiç duymadığı gizli bir örgütle karşı karşıya gelir. Kaşgarlı Nadir Bey ise hiç beklemediği bir gelişme ile karşılaşır.

Saliha Sultan’a tuzak kuran Aliye ve Naime ise Stefano tarafından tuzağa düşürülür. Saliha Sultan’ın başına gelenlerden dolayı, Emsal Naime’den şüphelenmektedir. Emsal aradığı kanıtı sonunda bulur ve haremde büyük bir savaş için hazırlıklar başlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN