Adana'da 31 polis gözaltına alındı

Adana'da 31 polis gözaltına alındı

Adana'da darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Adana eski Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ve şube müdürlerinin de aralarında bulunduğu 31 polis gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube ekipleri, şafak vakti emniyetin diğer birimlerinin de desteğiyle Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olduğu iddia edilen polislerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sırasında aralarında eski Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, eski Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Mithat Dobur, eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Mehmet Karabörk, eski İstihbarat Şube Müdürü Ertuğrul Yetkin'in de aralarında bulunduğu 31 polis gözaltına alındı. Gözaltına alınan polisler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
MÜDÜR: DARBEYİ BEN YAPMADIM
Eski Emniyet Müdürü Avcı, sağlık kontrolü çıkışında, "Darbeyi ben yapmadım. Askerleri ben çıkartmadım. Tankları ben çıkartmadım" diye bağırdı. Gözaltına alınan polislerin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor.

ADANA/DHA





İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN