Almanya'da 10 kişiyi katleden ırkçı saldırgandan dehşete düşüren mektup

Almanya'da 10 kişiyi katleden ırkçı saldırgandan dehşete düşüren mektup

Almanya'nın Hanau kentinde 5'i Türk 10 kişiyi katleden ırkçı saldırgan Tobias R.'nin katliamdan önce internette yayınladığı 24 sayfalık manifesto niteliğindeki mektup, katliamının yıllar süren hastalıklı düşüncelerle yapılmış olduğunu ortaya koyuyor. Cani, öncelikli olarak yok edilmesi gereken ırkları sıraladıktan sonra Almanların da yarısının temiz ırk olmadığı gerekçesiyle yok edilmesi gerektiğini söylüyor.

KARAR/ALMANYA

Almanya'nın Hanau kentinde 10 kişiyi katleden Tobias R.'nin geride bıraktığı 24 sayfalık metin, caninin ruh hali hakkında önemli ipuçları sunuyor. Mektup katliamın ırkçı saiklerle yapıldığını apaçık ortaya koyuyor.

SÜREKLİ İSTİHBARATÇILARIN TAKİBİNDEYİZ

Cani, saldırı öncesi internette yayımladığı mektupta yaşamı, sahip olduğu sözde hikmetler ve ideolojik görüşleri hakkında bilgiler veriyor. Tobias R., mektubunda binlerce Almanın büyük bir istihbarat örgütü tarafından sürekli takip edildiğini ve bu istihbarat örgütünün insanların düşüncelerini tespit etme ve yönlendirme kabiliyetine sahip olduğunu yazıyor.

Çocukluğundan beri takip edildiğini düşündüğünü söyleyen cani, 20'li yaşlarında ise takip edildiğinden emin olduğunu ifade ediyor. Mektupta takip edildiği için defalarca polise başvurduğunu ancak polisini kendisini ciddiye almadığı da ifade ediliyor. Yazının büyük bir bölümü Tobias R.'nin ırkçı ve aşırı sağcı görüşlerini gözler önüne seriyor.

ALMANLARIN YARISI DA TEMİZLENMELİ

Kendi ulusunun dünyanın en iyi ve en güzel ulusu olduğunu yazan Tobias R. içlerinde Türkiye'nin de bulunduğu çok sayıda ülkenin vatandaşlarının yok edilmesi gerektiğini söylüyor. Hızını alamayana cani, öncelikli olarak yok edilmesi gereken ırkları sıraladıktan sonra Almanların da yarısının temiz ırk olmadığı gerekçesiyle yok edilmesi gerektiğini söylüyor.

Zaman makinasının bulunarak milyarlarca yıl geri gidilerek ana vatanın yok edilmesi gerektiğini, insanları çektiği ıstırapların böylelikle sonlanabileceğini yazan Tobias R.'nin hastalıklı zihin dünyası da mektupla ortaya çıkıyor.

Mektubunda Çin'e geniş yer ayıran cani, uzun vadeli bir strateji ortaya koyarak Çin'e karşı verilen mücadelede ABD ve yandaşlarının kaçınılmaz olan bir savaşı kazabileceğini yazıyor. Donald Trump hayranlığı da olan Tobias R., 'milyarderi' ABD'nin ekonomik durumun düzeltecek yegane kişi olarak görüyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN