Hayranları Bu Habere Çok Üzülecek! 1 Dizinin Daha Fişi Çekildi Final Kararı Aldı

Dizi sektöründe çalkantılar sürüyor. Üst üste final kararı alan dizlerin yerine yeni diziler izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi severlerin merakla izlediği birçok yerli ve yabancı dizi ekrana veda etti. Final kararı alanların arasına bir dizi daha katıldı. Herkesin severek izlediği o diziden de bitiş haberi geldi. İşte Bein Connect de merakla izlenen o dizi ve final kararı...

Büyük emek ve heyecanla seyirci karşısına çıkan dizilerde son dönemde sonbahar rüzgarları esiyor. Bazı diziler reytingleri alt üst ederken bazıları ise beklentileri karşılayamadı. Ekrana çıkan birçok çok yerli ve yabancı dizi seyircisine veda etti. Herkesin severek izlediği bir dizi daha final kararı aldı. Seyircide şoke etkisi yaratan dizinin ani final kararı ise çok merak ediliyor? Peki reyting rekorları kıran hangi dizi final kararı aldı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

BEİN CONNECT'TE İDDİALI GİRİŞ YAPAN DİZİDE SONBAHAR RÜZGARİ

Dijital platformlarda yayınlanan dizilere son zamanlara ilgi büyük. Birbirinden başarılı yapımların yayınlandığı platformlarda bazı diziler final kararı aldı. Dizi dünyasına iddialı bir giriş yapan ve sağlam kadrosuyla herkesin dikkatini çeken bir yerli diziden kötü haber geldi.

HAYRANLARINI ÜZECEK FİNAL KARARI

Bein Connect platformunda yayınlanan yerli diziler arasında en çok izlenen yapımlardan olan Erkek Severse dizisinden hayranlarını üzecek bir karar geldi. Başrollerini Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’in oluşturduğu Erkek Severse dizisi final kararı aldı.

EKRANA YAKIŞAN EN İYİ ÇİFT

Romantik Komedi tarzında izleyicinin karşısına çıkan dizi kısa bir zamanda en çok izlenenler arasında girdi. Özellikle Alperen Duymaz'ın dikkat çeken sempatik tavırları gönüllerde taht kurmuştu.

Dizinin bir diğer izlenme nedenleri arasında ise Alperen Duymaz ile Büşra Develi ikilisinin çok iyi partner olmasıydı.

GÜÇLÜ KADROSUYLA DİKKATLERİ ÇEKMİŞTİ

Alperen Duymaz ve Büşra Develi'nin yanı sıra Erkek Severse’nin güçlü oyuncu kadrosunda, Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimlerde yer alıyor. Peki herkesin severek ve hayranlıkla izlediği Erkek Severse neden final kararı aldı?

ERKEK SEVERSE NEDEN FİNAL KARARI ALDI?

Dijital platform olan Bein Connect'te de veda rüzgarları başladı. Bein Connect'in öne çıkmasını sağlayan dizilerden olan Erkek Severse'nin yeni bölümleri merak edilirken diziden hayranlarına üzücü haber geldi. Sevilen dizi Erkek Severse 25 bölümdür izleyici ile buluşuyordu. Alınan ani kararla dizi final kararı aldı. Sevilen bir dizi 26. Bölümüyle hayranlarına veda edecek. Final kararı için yapımcılardan henüz bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kemal Sunal Gibi Komik Burçlar Belli Oldu! Bu Burçlarla Evlenenler 10 Yaş Gençleşiyor
Demet Özdemir'in yeni dizi partneri belli oldu
Hafızanız Zayıfsa Bunları Tüketerek Güçlendirin! İşte Hafızayı Güçlendiren Mucize Besinler

Hayat Haberleri