Galatasaray’da Cristiano Ronaldo iddiası! Flaş açıklama geldi

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, devre arasında Manchester United’tan Galatasaray’a geleceği söylentileri tüm dünyada ses getirdi. Konu ile ilgili olarak Sarı-Kırmızılı kulübün eski başkanı Adnan Polat’tan çarpıcı açıklamalar geldi.

İngiliz devi Mahchester United yönetimi ve Hollandalı teknik adam Eric Ten Hag'ı ağır bir şekilde eleştiren dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun devre arasında Manchester United'tan ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Ronaldo'nun United'tan ayrılması tüm dünyanın gündemindeyken, tecrübeli futbolcunun Galatasaray’a imza atacağı yönündeki iddialar ise konuşulmaya devam ediyor.

ADNAN POLAT KONUŞTU

Galatasaray'ın eski Başkanı Adnan Polat, Polat Holding aracılığı ile inşa edilecek olan Piyalepaşa İstanbul Premium projesinin tanıtım toplantısında basın mensupları ile buluştu. Proje ile ilgili bilgileri aktaran eski başkan Polat, ilk olarak Sarı-Kırmızlı kulüpte tekrar görev alıp almayacağı hakkında konuştu.

Tekrar Galatasaray'a başkan olmayı düşünmediğini net bir şekilde açıklayan Adnan Polat, son günlerde adı Sarı-Kırmızılı takım ile anılan Manchester United'lı futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Polat, konu ile alakalı olarak başkan Dursun Özbek yönetimine de çağrıda bulundu.

“BEN OLSAM CRISTIANO RONALDO’YU ALIRIM”

Portekizli yıldızın Türkiye'ye gelebileceğini ifade eden Polat, "Ben olsam Cristiano Ronaldo'yu alırım. Çok büyük bir isim ve çok büyük bir marka. Dünya çapında ses getiren bir transfer olur. Güzel de olur" şeklinde konuştu.

RIJKAARD İLE ÇALIŞMIŞTI

Eski başkan Adnan Polat, 22 Mart 2008-14 Mayıs 2011 tarihlerinde Sarı-Kırmızılı takıma başkanlık yapmış ve o zaman diliminde ise Milan Baros ve Harry Kewell gibi dünyaca ünlü yıldızlara Galatasaray forması giydirmişti. Polat, teknik direktör olarak da Frank Rijkaard ile çalışmıştı.

Galatasaray’da Adnan Polat döneminde Elano, Abdul Kader Keita, Giovanni dos Santos, Jo ve Zvjezdan Misimovic gibi futbolcular da forma giydi.

Galatasaray'ın 33. başkanı olarak kayıtlara Adnan Polat, Alp Yalman'ın başkanlığında 1992-1996 yıllarında dört yıl başkan yardımcılığı ile futbol komitesi başkanlığı, Özhan Canaydın'ın başkanlığında ise 2006-2008 yılları arasında iki yıl başkan yardımcılığı görevi üstlendi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Icardi’de bonservis çıkmazı
Eski başkan Adnan Polat açıklamalarda bulundu: Cimbom Buruk’la emin ellerde
Katar’da her şey mümkün

Spor Haberleri