AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu?

AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu?

AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor? gibi konu başlıkları AÖF öğrencileri tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Binlerce öğrencinin merakla beklediği sınav sonuçları dün Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sırada AÖF kayıt yenileme var. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor?

AÖF kayıt yenileme tarihleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2018-2019 Güz Dönemi Final Sınavı sonuçlarını öğrenen öğrenciler AÖF kayıt yenileme tarihleri için araştırmalara başladılar bile! AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor? İşte detaylar...


AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor? Binlerce öğrencinin merakla beklediği sınav sonuçları dün Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2018-2019 Güz Dönemi Final Sınavı sonuçları açıklanmasının ardından AÖF kayıt yenileme konusu merak edilmeye başlandı. Önemli bilgiler ise şu şekilde...

AÖF KAYIT YENİLEMELERİ NE ZAMAN?

AÖF kayıt yenileme işlemi 11 Şubat 2019 tarihinde başlayacak, 22 Şubat 2019 tarihinde sona erecek. Adaylar internet sitesi üzerinden kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilecekleri gibi AÖF büroları üzerinden de kayıt yenileme işlemlerini yapabilecek.

19-02/01/aof-guz-donemi-sinav-sonuclari-aciklandi-h1419350496.jpg

AÖF SINAV TARİHLERİ 2019

AÖF Bahar Dönemi ara sınavları, 13-14 Nisan 2019’da
AÖF Bahar Dönemi sonu sınavı 25-26 Mayıs 2019
2018-2019 AÖF Üç ders sınavı ise 20 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak.

AÖF’TEN NASIL MEZUN OLUNUR?

Kayıtlı olduğu önlisans programında en az 120 AKTS kredilik, lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF, YZ ve DZ notu olmayan Genel Not Ortalaması en az 2,00 olan ve diğer yükümlülüklerini yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans veya önlisans diploması verilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN