ATA AÖF vize ve final sınavları ne zaman? İşte bahar dönemi sınav takvimi

ATA AÖF vize ve final sınavları ne zaman? İşte bahar dönemi sınav takvimi

ATA AÖF sınavları nasıl yapılacak, merak konusu oldu. Atatürk Üniversitesi'nde yapılan toplantının ardından, bahar dönemi ara (vize) sınavlarının online yapılmasına karar verildi. Final sınavları içinse daha sonra karar verilecek. İşte, ATA AÖF sınav tarihleri...

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrenciler için beklenen haber geldi. Koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle güz dönemi sınavları online yapılmıştı. Bahar döneminde yapılacak vize sınavının akıbeti belli oldu. Final sınavı ise daha sonra netleşecek.

ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI ONLINE MI?

ATA AÖF bahar yarı yılında vize sınavları internet üzerinden online yapılacak. Final sınavları içinse bir açıklama yapılmadı.

Atatürk Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Açıköğretim Fakültemizin değerli öğrencileri; Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Covid-19 sürecinde yüz yüze sınav uygulamalarının oluşturabileceği olumsuzluklar dikkate alınarak 2020-2021 Bahar Yarıyılı ara (vize) sınavlarının çevrimiçi (online) yapılmasına karar verildi" denildi.

ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

ATA AÖF bahar dönemi vize sınavları 3-4 Nisan 2021'de, final sınavları ise 22-23 Mayıs 2021 tarihlerinde düzenlenecek. Vize sınavı online yapılacak olup, final sınavı için daha sonra karar verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN