UEFA'nın yeni formatı belli oldu

UEFA'nın yeni formatı belli oldu

Avrupa Süper Ligi'nin resmen açıklanmasının ardından futbol tarihi sürpriz bir değişikliğe sahne oldu. UEFA Yönetim Kurulu, Şampiyonlar Ligi'nin formatını yeniledi. Buna göre Devler Ligi, 2024-2025 sezonundan itibaren başlayacak ve turnuvada 36 takım yer alacak.

Yeni alınan bir kararla  Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Şampiyonlar Ligi'nde format değişikliğine gidildi. Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasının ardından UEFA'nın nasıl bir aksiyon alacağı merakla bekleniyordu. UEFA, Devler Ligi'nin 2024-2025 sezonundan itibaren başlayacağını ve turnuvada 36 takımın yer alacağı ajandayı açıkladı.

36 TAKIMLI SÜPER LİG

Buna göre UEFA Yönetim Kurulu, 2024-2025 sezonundan itibaren başlayacak olan 36 takımlı Şampiyonlar Ligi'ni oy birliğiyle kabul etti. Oy verenler arasında Paris Saint-Germain başkanı Nasser al-Khelaifi'nin de yer aldığı söyleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN