Bakan Canikli: Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez

Bakan Canikli: Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez

Milli Savunma Bakanı Canikli, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik sözlerine çok sert cevap verdi. Canikli, "Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitingine katılan ve alkışlayan 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'i sert bir dille eleştiren ve "O generalin apoletlerini sökeceğim" diyen CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'den sert tepki geldi.

Canikli, "Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez" diyerek şu sözleri kaydetti:

"Korgeneral İsmail Metin Temel, Türkiye'nin toprak bütünlüğünü tehdit eden ve masum insanlarımızı katleden teröristleri Afrin'de etkisiz hale getiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi savaş alanında yöneten kahraman bir komutandır.

Korgeneral İsmail Metin Temel'in apoletleri, bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmesinin nişanesidir ve bu apoletler milletimiz tarafından takılmıştır. Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez. Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve onun komutanının apoletlerine dil uzatmak sizin haddiniz değildir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN