Bakan Çavuşoğlu, Steinmeier'le Suriye'yi görüştü

Bakan Çavuşoğlu, Steinmeier'le Suriye'yi görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier'le telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Suriye ve bölgesel meseleler ele alındı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier'le bugün telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşoğlu ve Steinmeier görüşmesinde Suriye hakkındaki son gelişmeler ele alındı.

Bakan Çavuşoğlu dün Katar Dışişleri Bakanı Al Thani, İngiltere Dışişleri Bakanı Hammond ve ABD Dışişleri Bakanı Kerry ile bu sabah da Fransa Dışişleri Bakanı Fabius'la Suriye'deki son gelişmelerin değerlendirildiği telefon görüşmeleri gerçekleştirmişti.

ANKARA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN