Bakan Selçuk'tan 'yüz yüze eğitim' açıklaması: Vatandaşların hassasiyetine bağlı

Bakan Selçuk'tan 'yüz yüze eğitim' açıklaması: Vatandaşların hassasiyetine bağlı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitimle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı: Her bir vatandaşımızın temizlik, maske ve mesafede göstereceği hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak, emin olun.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitimle ilgili yeni bir açıklama daha yaptı. Selçuk okulların açılmasının tedbirlere bağlılıkla doğru orantılı olduğunu söyledi.

Okulların açılmasına ilişkin konuşan Ziya Selçuk, "15 Şubat'tan itibaren okulların mümkün olduğu kadar daha yüksek bir kapasiteyle açılması gerektiği noktasında bir kararlılığımız var" açıklamasını yapmıştı.

Bakan Selçuk, Twitter hesabından okulların açılmasını isteyen çocukların görüntülerini içeren video paylaştı. 

Selçuk, paylaşım ile birlikte "Okulumu çok özledim diyen kuzularıma artık 'çok haklısın' demek istemiyorum. Onların eğitim hakkını layıkıyla teslim etmek istiyorum. Her bir vatandaşımızın temizlik, maske ve mesafede göstereceği hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak, emin olun" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN