Bankalardan yıl sonu araç kredisi kampanyası!

Bankalardan yıl sonu araç kredisi kampanyası!

En uygun taşıt kredisi için bankalar birbirleriyle yarışırken, faiz kararının ardından piyasalarda hareketlilik yaşanıyor. Stokları eritmek isteyen otomobil firmalarının indirimleri ve bankaların yıl sonu araç kredisi kampanyaları yakından takip ediliyor.

Taşıt kredisi veren bankalar, faiz oranlarında güncelleme yaptı. Yeni araç kredisi faiz oranları ve ödeme koşulları, bankaların internet sitesinde yer alıyor. Güncel otomobil fiyatlarını sıkı takip eden vatandaşlar, bankaların kredi imkanlarını değerlendirmek için kolları sıvadı. İşte bankaların güncel araç kredisi faiz oranları...

BANKALARIN TAŞIT KREDİSİ GÜNCEL KAMPANYALARI

AKBANK / FAİZ ORANI YÜZDE 1.40

Aklınızdaki taşıtın markası ve tipi ne olursa olsun, taşıt krediniz Akbank'tan! Siz sahip olmak istediğiniz araca karar verin, biz ihtiyacınız olan Taşıt Kredisini verelim.

Araç sahibi olmak için bütçenizi zorlamanıza hiç gerek yok! Taşıt Kredisi için Akbank'a gelin, "0" kilometre aracınız için kredinizi rahatça kullanın​. Hayallerinizi daha fazla ertelemeyin!

Nihai fatura değeri: 

* 120 bin TL'yi aşan binek araçlarda kredilendirme oranı, fatura bedelinin 120 bin TL'ye kadar olan kısmı için yüzde 70, 120 bin TL'nin üstünde olan kısım için yüzde elli olarak uygulanır. 

* Bedeli 120 bin TL altında olan binek araçlarda ise kredilendirme oranı yüzde yetmiş olarak uygulanır.

BAŞVURU ŞARTLARI

* 18 yaşından büyük olunmalı, risk ve istihbaratta olumsuzluk olmamalıdır.
* Gelir belgelenmelidir.
* Kredinin taksidi, hane halkı aylık ortalama gelirinin %50'sini geçmemelidir.
* Kredi hayat sigortası yaptırılır.
* Kasko Sigortası yaptırılır (Sigorta, vadesinin bitiminde kredi vadesi süresince yenilenir).
* Gerçek kişilere Ferdi kaza sigortası yaptırılır.
* Satın alınan araç üzerine rehin konulur.

İSTENEN BELGELER

* Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaportun aslı ve fotokopisi
* Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge
* Gelir durumunu gösteren belge

-Ücretlil​er: Maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge
-Serbest Meslek Sahibi: Vergi levhası
-Firma Ortağı: Vergi levhası veya Ticaret Sicil Gazetesi'nde yer alan kuruluş ilanı fotokopisi
-Gayrimenkul Geliri Beyan Edenler: Tapu aslı ve fotokopisi
-Emekliler: Hesap cüzdanı

* Fatura veya Noter Satış Sözleşmesi (Fatura tarihinden itibaren en fazla 1 ay içerisinde kredi kullanılabilir.)

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

ZİRAAT BANKASI / FAİZ ORANI YÜZDE 1.42

İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.

* 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.
* 60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.
* Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.
* Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.
* Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko ürünlerini sunmaktadır.
* Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., kasko ürünü ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

HALKBANK / FAİZ ORANI YÜZDE 1.40

Hayalindeki arabayı almak için nakite ihtiyacı olan müşterilere Halkbank'tan taşıt kredisi! Dilerseniz artan taksitli veya azalan taksitli ödeme planı seçenekleriyle kredi taksitlerinizi gelirinize uygun olarak belirleyebilir veya ilk taksitinizi 2 ay erteleyebilirsiniz.

* Proforma Fatura değeri/Kasko değeri 120.001 TL üzeri olan araçlarda kredi vadesi 48 aydır.
* Yıllık maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
* Tahsis ücretine yüzde 5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.
* Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve krediyi durdurma hakkını saklı tutar.
* Avantajlı Halkbank Bireysel Kredilerinden faydalanmak için gerekli belgeler ile en yakın Halkbank Şubesine başvurabilirsiniz.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

VAKIFBANK / FAİZ ORANI YÜZDE 1.65

Vakıfbank'ın cazip faiz oranlı taşıt kredisi seçenekleri ile hayallerinizi süsleyen otomobili satın almanız mümkün.

* Nihai fatura değeri 120.000 TL'yi aşan otomobillerde, bedelin 120.000 TL kadar olan kısmı için yüzde 70, 120.000 TL'nin üstünde olan kısım için yüzde 50'sine kadar kredi kullandırımı yapılır.
* Nihai fatura değeri 120.000 TL ve altında olan taşıt kredilerinin vadesi 60 ayı, nihai fatura değeri 120.000 TL'nin üzerinde olan taşıt kredilerin vadesi ise 48 ayı geçememektedir.
* 60 aya kadar vade ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.
* Belirli ve düzenli bir geliri olan ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.
* Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankaca gerekli görülmesi halinde buna ek olarak; kefalet, gayrimenkul ipoteği ya da nakit-mevduat-döviz tevdiat rehni talep edilebilir.
* Kredi kullanan kişiye, Hayat Sigortası yaptırılır.

İSTENEN BELGELER

* Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi,
* Otomobil faturası ya da proforma faturası gereklidir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

İŞ BANKASI / FAİZ ORANI YÜZDE 1.30

Düzenli ödemelerle araç sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunan taşıt kredisi, dilediğiniz sıfır ya da ikinci el araca kolayca ulaşabilmenize imkân tanır. Taşıt kredisi sayesinde araç fatura bedelinin büyük bir bölümünü kredilendirme ve çekilen taşıt kredisini orta veya uzun vadelere bölebilme kolaylığı sağlar.​

Sıfır kilometre araç alırken genellikle kefil şartı aranmaz. Aldığınız aracı ödeme süreci boyunca rehni ile kullanabilirsiniz. İkinci el araç alırken ise kefil şartı aranabilir ve taşıtın kasko değeri üzerinden kredi çekilebilir.

Bireysel müşterilere kullandırılacak taşıt kredilerinde kredi tutarı;
 
* 0 km taşıtlarda, taşıtın nihai fatura değerinin 120 bin TL'ye kadar olan kısmı için yüzde 70'i, 120 bin TL'nin üstünde olan kısmı için yüzde 50'si dikkate alınarak hesaplanır. 
* 2. el araçlarda ise noter satış bedelini aşmamak şartıyla, taşıtın kasko değerinin 120.000 TL'ye kadar olan kısmı için yüzde 70'i, 120 bin TL'nin üstünde olan kısmı için yüzde 50'si dikkate alınarak hesaplanır.
* 0 km taşıt (araç) kredisini kefilsiz, sadece satın aldığınız aracın rehni ile kullanabilirsiniz.
* Kredi taleplerinde kefil koşulu aranmamakla beraber şubeler uygun gördükleri takdirde kefil talep etme hakkına sahiptir.

TAŞIT KREDİSİNİN VADESİ NE KADAR?

* 0 km için: Bireysel taşıt kredilerinde satın alınacak aracın asıl fatura değerinin 120 bin TL ve altında olması durumunda azami vade 60 ay, 120 bin TL üzerinde ise azami vade 48 aydır.
* 2. el için: Bireysel taşıt kredilerinde satın alınacak aracın kasko değerinin 120 bin TL ve altında olması durumunda azami vade 60 ay, 120 bin TL üzerinde ise azami vade 48 aydır.

İSTENEN BELGELER

* Taşıt Kredisi Başvuru Formu,
* Nüfus cüzdanı ya da sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi,
* Gelir durumunuzu gösterir belge,
* 0 km araçlar için alacağınız taşıta ait proforma faturası,
* 2. el taşıt alacaksanız satışı yapan kişiye ait son Motorlu Araç Tescil ve Trafik Belgesi.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Taşıt kredisi almak için hızlı kredinin yanı sıra isterseniz şubenizden, İnternet Şubemizden veya Telefon Şubemizden hemen şimdi başvurabilirsiniz. Araç kredisi hesaplama aracı sayesinde ödeme planını dilediğiniz gibi oluşturabilir, uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

GARANTİ BANKASI / FAİZ ORANI YÜZDE 1.47

Araç mı satın almak istiyorsunuz? Alacağınız araç belli olsun ya da olmasın, doğru yerdesiniz! Bütçenize uygun ödeme planını hesaplamak ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmek için hesap makinemiz hemen aşağıda yer alıyor.  

Eğer KOBİ'yseniz, yukarıdaki butona tıklayarak KOBİ başvuru sayfamızdan kendiniz ya da şirketiniz için hesaplama ve başvuru yapabilirsiniz.

Fiyatlamamız aracın marka/model/model yılına göre değişebilmekte olup nihai fiyatlama başvuru tamamlama noktalarımızda (şube ve anlaşmalı bayi) yapılmaktadır.

Bireysel amaçlı kredinizi araç bedeli 120 bin TL ve altında olan araçlar için maksimum 60 aya, 120 bin TL üzerinde olan araçlar için ise maksimum 48 aya varan vadelerle kullanabilirsiniz.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

TEB / FAİZ ORANI YÜZDE 1.30

TEB Taşıt Kredisi ile ayaklarınız yerden kesiliyor. Hayalinizdeki otomobile sahip olabilmek için tek yapmanız gereken, şubelerimize uğrayarak TEB'in avantajlı Taşıt Kredisi'nden yararlanmak. Gerekli belgeleriniz ile şubelerimizden araba kredinizi 24 saat içinde kullanabilir ve dilediğiniz otomobile hemen sahip olabilirsiniz.

Kullanmış olduğunuz taşıt kredinizin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez ve kredi vadesi boyunca sabit kalır. TEB Taşıt Kredinizi 48 aya varan uzun vade avantajları ile kullanabilir ve taksitlerinizi rahat rahat ödeyebilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

QNB FİNANSBANK / FAİZ ORANI YÜZDE 1.61

Sıfır veya ikinci el araç satın almanıza yardımcı olan taşıt kredisi, uygun ödeme planı oluşturarak hayalinizdeki araca anında sahip olabilmenizi sağlar. Kredi başvurusu yaparken satın alacağınız aracı teminat olarak göstererek makul banka faiz oranları ve farklı ödeme planlarından da yararlanabilirsiniz.

0-5 yaş arası araçlarda maksimum 48 ay, 6-8 yaş arası araçlarda ise araç yaşı ile toplam taksit sayısı 10 yılı geçmemek şartıyla esnek ödeme planı oluşturabilirsiniz. Finansçı tarafından sağlanan araba kredisi ile hem binek otomotiv ve SUV araçlar hem de hafif ticari araçlar için uygun finansman sağlayabilirsiniz. 

QNB Finansbank taşıt kredisi ile hem hayalinizdeki aracın hem de uygun kredi koşullarının keyfini sürebilirsiniz.

* 48 aya varan vade imkanı,
* Uygun faiz oranları,
* Kredi masraflarını, kredinizin faiz oranları ve vadesi üzerinden taksitlendirme fırsatı,
* Ödeme planını kişiselleştirebilme avantajı ,
* Tercihinize göre sabit veya esnek kredi.

BAŞVURU ŞARTLARI

* Kredinizi TL cinsinden kullanabilirsiniz.
* Standart Taşıt Kredisi’ni binek ve hafif ticari araçlar için kullanabilirsiniz.
* Kredi konusu araç teminat olarak gösterilebilir.
* 0 kilometre ile 5 yaşa kadar olan araçlarda 48 aya varan, 6-8 yaş arası araçlarda ise araç yaşının vade ile toplamı 10 yılı aşmayacak şekilde ödeme planı oluşturulur.
* 0 kilometre araçlarda aracın nihai fatura tutarının 120 bin TL'ye kadar olan kısmının yüzde 70'i, 120 bin TL üzerinde kalan kısmının ise yüzde 50'si kadar taşıt kredisi kullanılabilir.
* 2. el araçlarda fatura tutarı yerine aracın kasko değeri dikkate alınır. Kredilendirme oranları aynıdır.

NASIL BAŞVURULUR?

QNB Finansbank'ın sunduğu Standart Taşıt Kredisi'ne size en yakın QNB Finansbank Şubesi'ne uğrayarak başvurabilirsiniz.

Başvurunuzun değerlendirmeye alınması için aşağıdaki evrakları yanınızda bulundurmanız gereklidir:

* Satın alınacak araç 0 kilometre ise aracın proforma faturası, 2. el ise ruhsat fotokopisi (Satış gerçekleştikten sonra Noter Satış Senedi talep edilir.)
* Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı)
* İkametgah belgesi veya güncel tarihli cep telefonu faturası,
* Maaş bordrosu veya gelir belgesi.

Taşıt kredisi çekerken sıfır araçlar için farklı ikinci el araçlar için farklı koşullar bulunmaktadır. Genel olarak araç kredisi, aracın kasko değerine göre ayarlanır ve hesaplanır. Bu nedenle kredi ile almayı düşündüğünüz aracın kasko yapılabilir olması gerekmektedir. Sıfır araç için başvururken daha esnek seçeneklere sahip olurken ikinci el araçta belli kısıtlamalar ile karşılaşabilmek mümkündür. Bu kısıtlamalardan ilki aracın yaşıdır. 8 yaşından büyük bir araç için taşıt kredisi alma şansı azalırken yeni model araçlar için kredi almak çok daha kolaydır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

DENİZBANK / FAİZ ORANI YÜZDE 1.54

0 km ya da 2. el, uygun vade ve faiz oranlı taşıt kredileri ile hayalinize ulaşın. Denizbank 3 ay taksit erteleme fırsatı sunuyor.

* Uygun vade ve oranlar
* Sabit faizli, eşit veya esnek taksitli ödeme planı
* 3 aya kadar taksit erteleme imkanı
* Başvurunuza 1 işgünü içerisinde cevap alabilme
* Geri ödeme günlerinizi kredi kullanımından sonraki 45 güne kadar tercihinize göre belirleyebilme imkanı sağlar.

TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA

0 km binek araçlar Nihai fatura değerinin 120 bin TL'ye kadar olan kısmı için yüzde 70, 120 bin TL'yi aşan kısmı için ise yüzde 50 oranında kredilendirilebilir.

2. el araçlar kasko değerinin 120 bin TL'ye kadar olan kısmı için yüzde 70, 120 bin TL'yi aşan kısmı için ise yüzde 50 oranında kredilendirilebilir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN