Bankaların mesai saatlerine korona düzenlemesi

Bankaların mesai saatlerine korona düzenlemesi

Kamu kurumlarının ardından özel bankalar da mesai saatlerinde değişikliğe gitti. Bankalar tedbirler kapsamında 10.00-16.00 saatleri arasında açık olacak.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kamuda mesai saatlerinin değişmesinin ardından bankalar da çalışma saatlerini değiştirdi.

Kovid-19 salgının Türkiye'de yayılımının en aza indirilmesi amacıyla salgınla mücadelede bir dizi tedbir alındı. Alınan tedbirler kapsamında kamu çalışanlarının mesai saatleri bugünden itibaren 10.00-16.00 olarak değiştirildi.

BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ

Kamu da alınan karar sonrası gözler özel sektöre çevrildi. Özel sektörde konuyla ilgili ilk hamle bankacılık sektöründen geldi.

Türkiye'deki bazı bankalar hem çalışanlarının hem de vatandaşın sağlığını korumak amacıyla çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. Söz konusu özel bankalar saat 10.00- 12.30 ve 13.30-16.00 arasında hizmet vereceğini ve uygulamanın bugün itibarıyla devreye alındığını duyurdu.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN MESAİ AÇIKLAMASI

Kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma saatleri koronavirüsle mücadele kapsamında düzenlenmişti. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada da, saat 10.00’da başlaması uygun görülen mesainin 16.00’da sona ereceği açıklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN