'Bergen' filminin çekimleri ertelendi

'Bergen' filminin çekimleri ertelendi

Şarkıcı Bergen’in hayat hikayesini anlatacak filmin çekimleri, koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi. Filmin çekimleri bahar aylarında gerçekleşecek.

Arabesk müzik sanatçısı Bergen’in hayat hikayesini anlatacak filmin çekimleri pandemi nedeniyle ertelendi. Filmin çekimleri bahar aylarında gerçekleşecek.

Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Bergen’e hayat verdiği “Bergen” filminin 27 Kasım’da gösterime girmesi planlanıyordu.

Sema Kaygusuz ile Yıldız Bayazıt’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin yapımcılığını Orchestra Content adına Mine Şengöz üstleniyor.

“Bergen” filminin senaryosu yazılırken, öyküye destek veren danışmanlar arasında Sosyolog Prof. Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, edebiyatçı Murat Özyaşar ve edebiyatçı Yavuz Ekinci yer alıyor.

Bergen’in hikayesi, sanatçının ailesinin izni ve dayanışmasıyla aktarılacak.

BERGEN KİMDİR?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 31 Ekim 1982’de İzmir Alsancak’taki New York gece kulübünde çalıştığı sırada kocası tarafından yüzüne attırılan bir kova dolusu kezzap sonucu gözünü kaybetmişti. Bergen, 1989 yılında eski eşi tarafından öldürülmüştü.

Bergen’in hayat hikayesi daha önce de beyazperdeye uyarlandı. Canan Gerede yönettiği 1994 yapımı “Aşk Ölümden Soğuktur” adlı filmde Bergen’i Bennu Gerede canlandırdı. Filmde Kadir İnanır ve Tuncel Kurtiz de rol aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN