Beşiktaş ligde 2 hafta sonra galibiyet almış oldu

Beşiktaş ligde 2 hafta sonra galibiyet almış oldu

Ligin 14. haftasında oynanan dev derbide Galatasaray ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, rakibini 3-0’lık skorla mağlup ederek, ligde 2 hafta sonra galibiyet almış oldu.

Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş, sahasında ezeli rakibi Galatasaray’ı 3-0’lık sonuçla devirdi. Bu sonuçla siyah-beyazlı ekip, ligde 2 hafta sonra galibiyeti tatmış oldu. Ligin 11. haftasında deplasmanda alınan Göztepe galibiyeti sonrası 12. haftada Teleset Mobilya Akhisarspor ile 13. haftada ise Evkur Yeni Malatyaspor karşısında golsüz beraberlikle 1 puana razı olan Kartal, 14. haftada Vodafone Park’ta Galatasaray’a karşı galibiyet hasretine son verdi. Sarı-kırmızılı ekibe karşı 46. dakikada golcü oyuncu Cenk Tosun ile öne geçen siyah-beyazlılar, Sırp savunma oyuncusu Tosic ile 70. dakikada farkı ikiye çıkaran golü buldu. Son dakikalarda Negredo ile gol bulan Beşiktaş, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Ligde iki hafta sonra 3 puana 3 golle ulaşan Kartal, Vodafone Park’ta Galatasaray’ı devirerek, ligdeki puanını 26’ya yükseltmiş oldu.

İSTANBUL / İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN