Beşiktaş'ta istifa

Beşiktaş'ta istifa

Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, yönetimle fikir ayrılıklarının olduğunu açıklayarak istifa etti.

Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, istifa ederek görevinden ayrıldı. Naibi, 'Profesyonel futbol yöneticiliğine inanılmadığı' gerekçesiyle bu kararı aldığını duyurdu. 

Naibi, Yönetim Kurulu ile uzun süredir fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirterek görevinden ayrıldığını açıkladı. İstifa açıklaması yapan Naibi, "Yaklaşık altı aydır işimin gereği olan görev, yetki ve sorumluluklarında aktif rolüm olmamasından dolayı bu kararı uzun zaman önce almıştım. Yönetim Kurulu ile karşılıklı görüşerek ayrılık sürecimi bir an önce neticelendirebilmek için birçok kez randevu talep etmeme rağmen herhangi bir cevap alamadığımı belirtmek isterim" ifadesini kullandı.

Ali Naibi'nin açıklaması şu şekilde:

"Değerli Beşiktaş camiası, 

30 Eylül 2020 tarihi itibariyle Beşiktaş JK Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmış bulunmaktayım. 

Sekiz sene boyunca Beşiktaş Jimnastik Kulübü içerisinde farklı görevlerde gurur ve mutlulukla çalıştım. 

"UNUTULMAYACAK ANILAR YAŞADIM"

2 Süper Lig Şampiyonluğu, Avrupa Ligi'nde Çeyrek Final, namağlup gruplardan çıktığımız Şampiyonlar Ligi Son 16 macerası ve ömrüm boyunca unutmayacağım daha birçok başarı, güzel an ve anılar yaşadım. 

Bu çatı altında sevinç, mutluluk, heyecan, hayal kırıklığı dahil bir insanın yaşayabileceği bütün duyguları hissettim. Kulübümü uluslararası düzeyde de temsil etme onurunu yaşadım. 

Seneler içerisinde farklı yönetim tarzlarına sahip birçok yöneticiyle çalışma fırsatım oldu. Sekiz sene boyunca kişilerin değil sadece Kulübümün menfaatleri doğrultusunda çalıştım. 

Ne yazık ki mevcut Yönetim Kurulu ile uzun süredir fikir ayrılıkları yaşamaktayım. Yaklaşık altı aydır işimin gereği olan görev, yetki ve sorumluluklarında aktif rolüm olmamasından dolayı bu kararı uzun zaman önce almıştım. Yönetim Kurulu ile karşılıklı görüşerek ayrılık sürecimi bir an önce neticelendirebilmek için birçok kez randevu talep etmeme rağmen herhangi bir cevap alamadığımı belirtmek isterim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN