Beşiktaş yeni sağ bekini buldu

Beşiktaş yeni sağ bekini buldu

Beşiktaş Portekiz'in Sporting takımından Valentin Rosier'i kadrosuna kattı. 24 yaşındaki sağ bek bu gece İstanbul'a gelecek.

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Beşiktaş, sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, Portekiz'in Sporting ekibinde forma giyen Valentin Rosier'in transferi için kulübü ve oyuncunun kendisiyle anlaşma sağladı.

24 yaşındaki savunmacı, bu akşam saat 23.30'da İstanbul'a gelecek. Cuma günü sağlık kontrollerinden geçecek olan Rosier, sonrasında kendisini 1 yıllığına Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza atacak.

KİRALAMA BEDELİ ÖDENMEYECEK

Sporting Lizbon, yıldız oyuncu karşılığında herhangi bir kiralama bedeli almayacak. Sözleşmede opsiyon maddesi de olmayacak. Rosier'in bir an önce takıma katılmasını bekleyen teknik direktör Sergen Yalçın, sağ bekte geçici olarak kaptan Necip Uysal'a görev veriyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN