Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Melike İpek Yalova hangi rolde oynayacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Melike İpek Yalova hangi rolde oynayacak?

Melike İpek Yalova kimidir? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ala kimdir? soruları dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte sorgulanmaya başlandı. Ala'nın ne iş yapıtığı ve dizideki karakter hakkındaki detaylar haberimizde. Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosuna dahil olan Ala'yı Melike İpek Yalova canlandıracak. İşte Melike İpek Yalova hakkındakiler ve dizinin yeni bölüm fragmanı...

Melike İpek Yalova kimidir? Sevien dizinin bu hafta ayınlanacak olan yeni bölümünde yeni bir kişi dizi kadrosuna dahil oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ala kimdir? Ne iş yapıyor? Diziseverler tarafından merakla araştırılıyor.  ATV'de yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Tıms & B Yapım'ın, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği dizinin kadrosuna Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı gibi dizilerde rol alan Melike İpek Yalova dahil oldu. İşte Melike İpek Yalova kimidir? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ala kimdir?  sorularının detaylı cevabı...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNDE ALA KİMDİR? 

Melike İpek Yalova, dizide Ala isimli bir çocuk doktoru olacak. 'Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleriyle her perşembe 20.00'de ATV'de yayınlanıyor.

18-12/09/melike-ipek-yalova-kimidir.jpg

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR? 

29 Mayıs 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 57'nci hükumet dönemi eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova, öz babasıdır. Üniversite eğitimini Ankara'da bulunmakta olan Bilkent Üniversitesi Ulusalararası İlişkiler Bölümü'nü okuyarak tamamlamış ve buradan mezun olmuştur. Eğitim hayatına 1303 yılında, çok köklü bir tarihe sahip olan Roma La Sapienza Üniversitesi'nde devam etmiştir.

MELİKE İPEK YALOVA KAMERALAR KARŞISINDA 

Çok yakın bir arkadaşıyla birlikte balıkçıya gittiklerini söyleyen Yalova, bulundukları mekanda Mehmet Günsur, Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Nermin Eroğlu ve bir çok ünlü ismi ortaya çıkartan rahmetli Meral Okay'ın da orada olmaları ile başlamıştır. Meral Oktay, Melek Yalova'nın yanına gelerek ne iş yaptığını bilmediğini fakat onu dizi için gözüne kestirdiğini söylemiş ve kartını bırakmıştır.

İşte bu tesadüf onu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde ''Kastilya Prensesi Isabella'' karakteriyle ekranlarda seyircilerle buluşturmuştur. Güzelliğiyle Türkan Şoray'a benzetilmektedir. 1.56 boyunda ki güzel oyuncu, sonraki projesinde ekranların en çok izlenenlerinden ''Kara Dayı'' adlı dizide ''Ayten'' karakterini canlandırmıştır.

 

18-12/09/bir-zamanlar-cukurova-dizisi.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 13. son bölümüyle 6 Aralık Perşembe akşamı ekrana geldi. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde Yılmaz ile Züleyha buluştu. Yılmaz ile Züleyha arasında duygusal anlar yaşandı. Demir'in bebeğiyle tehdit ettiği Züleyha'nın anlattıkları Yılmaz'ı gözyaşlarına boğdu. Yılmaz duydukları karşısında "Artık Demir'i sevdiğini anladım. Demir 'Züleyha seni bir haftada unuttu' derken haklıymış. Şimdi ona inandım. Şu andan itibaren hayatından çıktım" dedi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Züleyha ve Yılmaz'ın büyük buluşması, Demir'in tehditlerine boyun eğecek mi? Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, 'Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı' diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden harlıyor! Fekeli'nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırıyor. Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirecek. Yeni bölümde patlayan saatli bombanın ise, kimlerin hayatını karartacağı büyük merak konusu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN