Bob Dylan 8 yıl sonra şarkı yayınladı, Kennedy suikastını 17 dakikaya sığdırdı

Bob Dylan 8 yıl sonra şarkı yayınladı, Kennedy suikastını 17 dakikaya sığdırdı

Amerikalı şarkıcı Bob Dylan, 8 yıl aradan sonra ilk kez şarkı yayınladı. Dylan, Twitter'dan Kennedy suikastını konu alan ve 17 dakika süre şarkısının YouTube linkini paylaştı.

İsveç Kraliyet Bilim Akademisi 2016 yılı Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Amerikalı şarkıcı Bob Dylan, 8 yıl aradan sonra ilk kez şarkı yayınladı.

17 DAKİKALIK ŞARKI YAPTI

Dylan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, yıllar boyunca tüm desteği ve sadakati için hayranlarına ve takipçilerine minnettar olduğunu belirterek eski ABD Başkanı John F. Kennedy'nin 1963 yılındaki suikastını konu alan yaklaşık 17 dakikalık şarkısının YouTube klibinin linkini paylaştı.

"TANRI SİZİNLE OLSUN"

Dylan 'Murder Most Foul' adlı şarkısı için "Bu, ilginç bulabileceğiniz, bir süre önce kaydettiğimiz ancak yayınlamadığımız bir parça. Güvende kalın, kendinize dikkat edin ve Tanrı sizinle olsun." ifadelerini kullandı.

Dylan'ın orijinal şarkılardan oluşan son stüdyo albümü, 2012 yılında çıkardığı "Tempest" olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN