Bu mucize besin kanser hücrelerini 2 günde yok ediyor! Uzmanlar üstüne basa basa öneriyor!

Bu mucize besin kanser hücrelerini 2 günde yok ediyor! Uzmanlar üstüne basa basa öneriyor!

Kanser, çağımızın yaygın ve ölümcül hastalıklarından biridir ve çevresel faktörler ile beslenme alışkanlıklarının kansere etkisi konusunda bilimsel çalışmalar yapılıyor. Bilim insanları, kanser önleyici bir gıdanın varlığından bahsetmektedir ve bu besini "mucize" olarak adlandırmaktadır. İşte o besinin mucizevi etkileri...

Kanserin önüne geçebilen karahindiba bitkisi bahçelerde yetişiyor. Faydaları oldukça yüksek olan bu bitki, bilim dünyasının ilgisini çekiyor ve kanser için umut vaat ediyor. Kansere oldukça iyi gelen bu bitkiyi ise her yerde bulmam mümkün.

KANSERİN İLACI KARAHİNDİBA

karahindiba

Karahindiba kökü özünün farklı organ sistemlerinde kanser hücrelerinin büyümesini azalttığı ve kanser hücrelerini sınırlayabileceği verileri elde edildi. Test tüpü çalışmaları, kolonda, karaciğerde ve midede kanser büyümesini yavaşlatabildiğini gösterdi. Ancak, çalışmaların sınırlı olduğu ve klinik denemelere ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Biyokimya Profesörü Siyaram Pandey, karahindiba kökü tüketen hastanın 48 saat içinde iyileşeceği anlamına gelmediğini ifade etti.

KARAHİNDİBANIN YARARLARI NELERDİR?

karahindiba

Karahindiba, A ve K vitamini açısından zengin bir bitkidir ve bağışıklık sistemini güçlendirir, yaraları iyileştirir ve kemikleri sağlıklı tutmaya yardımcı olur. Yaprakları, çiçekleri ve kökleri tüketilebilir ve sebzelerle bir araya getirilerek tüketilebilir. Ayrıca meyve suları ve smoothie'lere de eklenebilir. Limon sıkarak acı tadını bastırabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN